Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)

2 (Ανάπτυξη θέματος και Αφόρμησης) Θέμα: [Ο ρόλος της τηλεόρασης στη σύγχρονη κοινωνία είναι κυριαρχικός, επηρεάζει δηλαδή καθοριστικά πολλούς τομείς του ανθρώπινου βίου. Ορισμένοι, μάλιστα, ειδικοί μιλούν για γιγάντωση του φαινομένου «τηλεόραση»] {σε βαθμό επικίνδυνο για την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο}. Θέμα: [Ο ρόλος της τηλεόρασης στη σύγχρονη κοινωνία είναι κυριαρχικός, επηρεάζει δηλαδή καθοριστικά πολλούς τομείς του ανθρώπινου βίου. Ορισμένοι, μάλιστα, ειδικοί μιλούν για γιγάντωση του φαινομένου «τηλεόραση»] {σε βαθμό επικίνδυνο για την ανθρώπινη υπόσταση, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο}. […] Διαπίστωση. […] Διαπίστωση. {…} Αφόρμηση. {…} Αφόρμηση.

3 Ανάπτυξη Θέματος και Αφόρμησης [για να εκθέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της κυριαρχικής παρουσίας της τηλεόρασης στη σύγχρονη ζωή και για να διερευνήσω πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της παθολογίας που συνδέεται με το συγκεκριμένο φαινόμενο]. [για να εκθέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της κυριαρχικής παρουσίας της τηλεόρασης στη σύγχρονη ζωή και για να διερευνήσω πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της παθολογίας που συνδέεται με το συγκεκριμένο φαινόμενο]. Επικοινωνιακό πλαίσιο. Επικοινωνιακό πλαίσιο. […] Συνέχεια Θέματος. Προδιατύπωση Ζ1 (προβλήματα), Ζ2 (λύσεις).

4 Εναλλακτικός Πρόλογος 1 ης Έ. (80 λ.) Θέμα: … [για να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της τηλεοπτικής κυριαρχίας στη σύγχρονη ζωή]. [Η τηλεόραση είναι ένα Μ.Μ.Ε., το οποίο ασκεί καταλυτική επίδραση σε πολλούς τομείς της προσωπικής και της κοινωνικής ζωής σήμερα, με αντιφατικές εκφάνσεις, θετικές και αρνητικές]. Θέμα: … [για να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το φαινόμενο της τηλεοπτικής κυριαρχίας στη σύγχρονη ζωή]. [Η τηλεόραση είναι ένα Μ.Μ.Ε., το οποίο ασκεί καταλυτική επίδραση σε πολλούς τομείς της προσωπικής και της κοινωνικής ζωής σήμερα, με αντιφατικές εκφάνσεις, θετικές και αρνητικές]. Επικοινωνιακό πλαίσιο. Επικοινωνιακό πλαίσιο. […] Προδιατύπωση Ζ1+Ζ2. […] Διαπίστωση.

5 Αφόρμηση: {Πολλοί μιλούν για καταδυνάστευση της φυσικής και της πνευματικής δραστηριότητας του ανθρώπου από την τηλεόραση, καθώς και για άμεση ή έμεση απειλή για την ακεραιότητα της ύπαρξής του}. Αφόρμηση: {Πολλοί μιλούν για καταδυνάστευση της φυσικής και της πνευματικής δραστηριότητας του ανθρώπου από την τηλεόραση, καθώς και για άμεση ή έμεση απειλή για την ακεραιότητα της ύπαρξής του}.


Κατέβασμα ppt "Πρόλογος 1 ης Έ. Τα προβλήματα της ελληνικής τηλεόρασης (90 λ.)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google