Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ 1. Οι πελάτες κάνουν αίτηση για κάρτα μέλους. Συμπληρώνουν μιά φόρμα (αίτηση) δίνοντας ένα αποδεικτικό της ταυτότητας τους. Το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ 1. Οι πελάτες κάνουν αίτηση για κάρτα μέλους. Συμπληρώνουν μιά φόρμα (αίτηση) δίνοντας ένα αποδεικτικό της ταυτότητας τους. Το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ 1. Οι πελάτες κάνουν αίτηση για κάρτα μέλους. Συμπληρώνουν μιά φόρμα (αίτηση) δίνοντας ένα αποδεικτικό της ταυτότητας τους. Το σύστημα τους δίνει μια κάρτα μέλους. 2. Για να γίνει η ενοικίαση οι πελάτες δίνουν την κάρτα τους και τα βίντεο που ζητούν. Το σύστημα πληροφορεί τους πελάτες για το ποσό που χρωστούν, εισπράττει τα χρήματα απ’αυτούς και τους δίνει απόδειξη όπου αναφέρεται η ημερομηνία επιστροφής. Κάθε ενοικίαση καταγράφεται από το σύστημα. 3. Οι πελάτες επιστρέφουν τα βίντεο που νοίκιασαν. Αν έχουν καθυστερήσει την επιστροφή, αυτό καταγράφεται και την επόμενη φορά που θα νοικιάσουν τους ζητείται το επιπλέον ποσό. 4. Μία φορά το μήνα γίνεται έλεγχος αν οι πελάτες έχουν υπερβεί ένα ποσό ενοικιάσεων €50 και στην περίπτωση αυτή τους αποστέλλεται μία επιστολή και κάποια κουπόνια δωρεάν ενοικίασης. 5. Παρομοίως, μια φορά το χρόνο, αν οι πελάτες έχουν κάνει ενοικιάσεις μεγαλύτερες από €250 τους αποστέλλεται επιστολή και δωρεάν κουπόνια

2 Level 1 DFD

3 Level 2 DFD


Κατέβασμα ppt "ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΒΙΝΤΕΟ 1. Οι πελάτες κάνουν αίτηση για κάρτα μέλους. Συμπληρώνουν μιά φόρμα (αίτηση) δίνοντας ένα αποδεικτικό της ταυτότητας τους. Το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google