Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το 2003. Εμείς με γνώμονα εσάς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το 2003. Εμείς με γνώμονα εσάς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το 2003. Εμείς με γνώμονα εσάς στοχεύουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες μας. Η νέα Ολυμπιακή χρονιά ας φέρει στον καθένα μας υγεία, σοφία και δύναμη. Καλές δουλειές! Iανουάριος – Μάρτιος2004 Ποιότητα Έρευνα αμοιβών στελεχών STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens Tel: 6993005 Fax: 6919410 www.stedima.gr e-mail: stedima@hol.gr Bιομηχανική εταιρεία εισηγμένη στο Χ.Α.Α : Έρευνα αμοιβών στελεχών για τις θέσεις Διευθυντή Πωλήσεων, Διευθυντή Εργοστασίου, Διευθυντή Marketing, Επιθεωρητών Πωλήσεων και Πωλητών. Τραπεζικός όμιλος : Αξιολόγηση και υποβολή υποψηφίων για τη θέση Διευθυντή Δικτύου λιανικής τραπεζικής / καρτών. Ασφαλιστικός κλάδος : Στελέχωση θέσης Νομικού. ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. : Στελέχωση θέσεων Senior Export manager, Junior Export manager, Business Development manager, Executive secretary, Senior Product Manager / Marketing. BSΗ : Στελέχωση θέσεων στην Εμπορική διεύθυνση της εταιρείας για τις θέσεις Product Manager / Marketing, Assistant Product Manager, Merchandiser. Βιομηχανική επιχείρηση : Στελέχωση θέσης Γενικού Διευθυντού. Αξιολόγηση προσωπικού - Στελέχωση Porto Elounda De Luxe Resort & The Peninsula: Ολοκλήρωση του Έργου ISO 9001 & HACCP για ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελούντα της Κρήτης. Η επιχείρηση βραβεύθηκε από τον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων για το εφαρμοζόμενο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού κέντρου Δημόκριτος. ΑRTEMIDE: Εμπορική εταιρεία φωτιστικών και μελετών φωτισμού. Επαναπιστοποίηση σύμφωνα με το νέο ISO 9001: 2000. BODYLINE: Επαναπιστοποίηση σύμφωνα με το νέο ISO 9001: 2000.

2 Iανουάριος – Μάρτιος 2004 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Κύριο άρθρο για την Προσφορά και Ζήτηση στην αγορά εργασίας σήμερα. Αρθρογραφία με σκέψεις του προέδρου της εταιρείας μας. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Το Εργασιακό τοπίο, οι εκλογικές υπερβολές και η πολιτική μυωπία : Η οπτική γωνία του πολίτη / επιχειρηματία / εργαζόμενου. Άρθρο του Γ. Ντάκου στο ένθετο Αγορά Εργασίας. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΞΙOΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ : Στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας με συμμετέχοντες όλο το διευθυντικό προσωπικό του Οργανισμού. Συνεργασία της ΣΤΕΔΗΜΑ με το TUV AUSTRIA HELLAS. STEDIMA S.A. – BUSINESS CONSULTANTS 130A Kifissias Ave., 115 26 Athens Tel: 6993005 Fax: 6919410 www.stedima.gr e-mail: stedima@hol.gr STARBUCKS : Κάνε ένα καφέ με την καρδιά σου, Howard Schultz & Dori Jones Yang, Εκδόσεις Κλειδάριθμος, Αθήνα 2003. Νίκος Σκουλάς, Το εγχειρίδιο του μικρού και μεσαίου επιχειρηματία, Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 2002. ΣΕΒ, Δελτίο Ανταγωνιστικότητας, Τεύχος 18, Μάρτιος 2004 : Η ελληνική παραγωγή υστερεί σε καινοτομικότητα. Η ελληνική κατανάλωση καθυστερεί στην απορρόφηση καινοτομιών. Young people’s attitudes to work, careers and learning, Roffey Park Institute (www.roffey-park.co.uk) Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Ανεργίας και την αύξηση της απασχόλησης, ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, Νόμος 3227/2004, ΦΕΚ 31, 9.2.2004 Έρευνα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εσωτερική έρευνα της ΣΤΕΔΗΜΑ για την ανάπτυξη και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στη χώρα μας. Συνεχίζεται η έρευνα που ξεκίνησε το 2001/2002 σε διακλαδικό δείγμα 110 επιχειρήσεων.


Κατέβασμα ppt "Αρχές του 2004, και ήδη πολλοί από εμάς ολοκλήρωσαν την ανασκόπηση των γεγονότων που σημάδεψαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το 2003. Εμείς με γνώμονα εσάς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google