Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συμβατικές Βιβλιοθήκες Με την παραδοσιακή έννοια του όρου, βιβλιοθήκη, ονομάζεται η συλλογή βιβλίων και περιοδικών. Η βιβλιοθήκη όμως στην πραγματικότητα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συμβατικές Βιβλιοθήκες Με την παραδοσιακή έννοια του όρου, βιβλιοθήκη, ονομάζεται η συλλογή βιβλίων και περιοδικών. Η βιβλιοθήκη όμως στην πραγματικότητα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Συμβατικές Βιβλιοθήκες Με την παραδοσιακή έννοια του όρου, βιβλιοθήκη, ονομάζεται η συλλογή βιβλίων και περιοδικών. Η βιβλιοθήκη όμως στην πραγματικότητα είναι η κύρια πηγή οργανωμένης γνώσης που διέθετε ο άνθρωπος ανά τους αιώνες.

3 Οι δέκα μεγαλύτερες βιβλιοθήκες του κόσμου

4 Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης(Ν.10)

5 Η Εθν. Επιστημονική Βιβλιοθήκη της Ουκρανίας(N.9)

6 Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ(N.8)

7 Το ινστιτούτο επιστημονικής πληροφορίας της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών(N.7)

8 Η Βιβλιοθήκη της Βρετανίας(N.6)

9 Η Γερμανική Εθνική Βιβλιοθήκη(N.5)

10 Η Εθνική Βιβλιοθήκη του Καναδά(N.4)

11 Η Βιβλιοθήκη της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών(N.3)

12 Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Κίνας(N.2)

13 Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου(N.1)

14 Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας Ιστορία Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας είναι η αρχαιότερη δημόσια βιβλιοθήκη στην Ελλάδα. Η αρχή της ανάγεται στα μέσα του 18 ου αιώνα, όταν στην βιβλιοθήκη της μονής της Αγίας Ιουστίνης του Τάγματος των Φραγκισκανών μονάχων προστέθηκε η πλούσια βιβλιοθήκη του Κανονικού Ιακώβου Σαβερίου Κανάλ, θεολόγου και τοποτηρητή του μητροπολίτη Λατίνων. Οι δύο αυτές βιβλιοθήκες, οι οποίες εκτιμάτε ότι περιλάμβαναν γύρω στους 3.500 τόμους αποτέλεσαν το θεμέλιο λίθο της μεταγενέστερης βιβλιοθήκης της >.

15 Στόχοι Βιβλιοθήκης Εμπλοκή με τα σχολεία Συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο Αξιοποίηση της αξιόλογης Επτανησιακής Συλλογής που περιλαμβάνει βιβλία, φυλλάδια, δίφυλλα κλπ. Προσπάθεια συγκέντρωσης έργων Κερκυραίων καλλιτεχνών, συγγραφέων κλπ. Δημιουργία παιδικών και άλλων προγραμμάτων

16


Κατέβασμα ppt "Συμβατικές Βιβλιοθήκες Με την παραδοσιακή έννοια του όρου, βιβλιοθήκη, ονομάζεται η συλλογή βιβλίων και περιοδικών. Η βιβλιοθήκη όμως στην πραγματικότητα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google