Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Πρόσβαση στο παρελθόν» ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Πρόσβαση στο παρελθόν» ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Πρόσβαση στο παρελθόν» ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ2

2 Μια φορά κι έναν καιρό ένας άνθρωπος αξιοποίησε την εξυπνάδα του για να φτιάξει μια χρονομηχανή. Μια φορά κι έναν καιρό ένας άνθρωπος αξιοποίησε την εξυπνάδα του για να φτιάξει μια χρονομηχανή.

3 Μια μέρα αποφάσισε να ταξιδέψει στο παρελθόν και γενικότερα στην «ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ.» Μια μέρα αποφάσισε να ταξιδέψει στο παρελθόν και γενικότερα στην «ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ.» Επέλεξε να ταξιδέψει στην εποχή των δεινοσαύρων γιατί από μικρός το όνειρό του ήταν να ανακα- λύψει τα μυστικά των δεινοσαύρων! Επέλεξε να ταξιδέψει στην εποχή των δεινοσαύρων γιατί από μικρός το όνειρό του ήταν να ανακα- λύψει τα μυστικά των δεινοσαύρων!

4 Η χρονομηχανή τον έβγαλε στο ακρωτήριο στη νότιο Αφρική. Τότε άκουσε μια διαπεραστική φωνή δεινοσαύρου.

5 Τότε είδε έναν τρικεράτοπα να έρχεται κατά πάνω του φοβισμένος. Προσπάθησε να ξεφύγει μα ο δεινόσαυρος τον τραυμάτισε σοβαρά.

6 Τότε μια ομάδα διάσωσης του παρείχε βοήθεια για μια εβδομάδα. Τότε μια ομάδα διάσωσης του παρείχε βοήθεια για μια εβδομάδα.

7 Μετά έγραψε ένα χειρόγραφο γράμμα στον φίλο του. Μόλις ο φίλος του έλαβε το γράμμα πήγε να τον δει. Μετά έγραψε ένα χειρόγραφο γράμμα στον φίλο του. Μόλις ο φίλος του έλαβε το γράμμα πήγε να τον δει.

8 Όταν έφτασε είδε τον φίλο του κάπως υγιέστερο από ότι διάβασε στο γράμμα. Μετά από κανά δυο μέρες ο τραυματισμένος άνθρωπος έγινε καλά και μαζί με τον φίλο του γύρισαν πίσω. Όταν έφτασαν κατέστρεψαν τη χρονομηχανή γιατί ήταν πολύ επικίνδυνη για τους ανθρώπους. Όταν έφτασε είδε τον φίλο του κάπως υγιέστερο από ότι διάβασε στο γράμμα. Μετά από κανά δυο μέρες ο τραυματισμένος άνθρωπος έγινε καλά και μαζί με τον φίλο του γύρισαν πίσω. Όταν έφτασαν κατέστρεψαν τη χρονομηχανή γιατί ήταν πολύ επικίνδυνη για τους ανθρώπους. Και έζησαν αυτοί καλά Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. και εμείς καλύτερα.


Κατέβασμα ppt "«Πρόσβαση στο παρελθόν» ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ- ΜΠΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google