Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

“Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "“Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 “Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία Παλαιοχωρίτη Ζωή Χατζηγιάννη  Η εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα  Επιρροές από άλλους λαούς  Πολιτισμική αλληλεπίδραση  Παραδοσιακά φαγητά της Ελλάδας

2 Η "εξέλιξη" της διατροφής στην Ελλάδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Φαγητό των προϊστορικών ανθρώπων Αρχαία Ελλάδα Ρωμαϊκοί Χρόνοι Βυζαντινοί Χρόνοι Ελληνιστικά Χρόνια Τουρκοκρατία

3 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Χυλοπίτες Χωριάτικες Μπατζίνα Κεφτέδες Ξινοί Κολοκυθόπιτα Λαγγίτες Καλαματιανό Παστέλι Μαρμαρίτες Μπακαλαόπιτα Κεφαλλονίτικη Χόρτα Ομελέτα

4 ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

5


Κατέβασμα ppt "“Περί ορέξεως” γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και την Μεσόγειο. Cup Cakes Επιμέλεια: Γωγώ Αντωνίου Νάσια Καλογήρου Ελένη Μεγαγιάννη Χάππυ Όσουνμπορ Μαρία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google