Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος: 2014-2015.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος: 2014-2015."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος: 2014-2015

2 Πληροφορίες: Η Ιθάκη είναι το πασίγνωστο νησί του Οδυσσέα, αλλά όχι τόσο γνωστό ως τουριστικό θέρετρο για διακοπές και ψυχαγωγικό προορισμό. Είναι όμως, ιδανικό μέρος για διακοπές οικοτουρισμού και δραστηριοτήτων, καθώς η ευγενική ομορφιά του, οι ανεξερεύνητες πράσινες κοιλάδες του, τα βουνά του και οι πολλές καθάριες, κρυστάλλινες ακρογιαλιές του, το καθιστούν ιδεώδη προορισμό για τέλειες διακοπές σε όλες τις εποχές του χρόνου.

3 Πληροφορίες: ** Η Ιθάκη είναι ουσιαστικά δύο δασώδεις κορυφές βουνών πλούσιες σε χλωρίδα και πανίδα, οι οποίες ξεπετάγονται σχεδόν από το Ιόνιο Πέλαγος και ενώνονται στο κέντρο του νησιού με μια λεπτή εδαφική έκταση.

4 Πληροφορίες: *** Η Ιθάκη συνδυάζει την ιστορία, τη θρησκευτική παράδοση, τον πολιτισμό και τη γεωργική και ναυτιλιακή ζωή - αμετάβλητη για γενεές - με μια φυσική ομορφιά, που αιχμαλωτίζει ακόμα και τον πιο πολυταξιδεμένο επισκέπτη. Τα δασοσκέπαστα μονοπάτια, συνδυασμένα με τις μαργαριταρένιες ακτές, αποτελούν παραμυθένιες σχεδόν εικόνες που δύσκολα θα αποφασίσετε να αφήσετε φεύγοντας.

5 Με λίγα λόγια

6 Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος: 2014-2015


Κατέβασμα ppt "Λεωνίδας Κραλίδης 1 ο Πειραματικό Θεσσαλονίκης Τμήμα Ε2 Σχ. Έτος: 2014-2015."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google