Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να πάει μια βόλτα στην γκρι του πόλη. Έτσι και έγινε. Έβαλε ένα γκρι πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να πάει μια βόλτα στην γκρι του πόλη. Έτσι και έγινε. Έβαλε ένα γκρι πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να πάει μια βόλτα στην γκρι του πόλη. Έτσι και έγινε. Έβαλε ένα γκρι πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι, ένα γκρι σακάκι και τα ασπρόμαυρα παπούτσια του.

3 Την ώρα που περπατούσε και έκανε την βόλτα του στην γκρι του πόλη βλέπει στο βάθος του γκρι ουρανού μία κόκκινη βουλίτσα. Χωρίς να προλάβει να πει τίποτα το κόκκινο πουλί κούρνιασε στο αριστερό του χέρι για πάντα.

4 Από τότε και στο εξής ο άνθρωπος για να διηγηθεί αυτήν την ιστορία αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο. Αυτό το βιβλίο εκδόθηκε σε 700 αντίτυπο. Άλλοι το διάβασαν άλλοι το πέταξαν άλλοι όμως το κράτησαν. Το τελευταίο αντίτυπο το πέταξε μια κυρία στα σκουπίδια. Όμως για να μην πάει χαμένο δύο παιδιά φτωχά το βρήκαν, έσκισαν τις σελίδες του και τις έκαναν χαρτόμπαλες και τις στόλισαν σε ένα κάκτο όπου έμειναν για πάντα.

5


Κατέβασμα ppt "Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να πάει μια βόλτα στην γκρι του πόλη. Έτσι και έγινε. Έβαλε ένα γκρι πουκάμισο, ένα γκρι παντελόνι,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google