Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Extreme sports ♥☺ Συντάκτης: Μενέλαος Στεφανογιάννης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Extreme sports ♥☺ Συντάκτης: Μενέλαος Στεφανογιάννης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Extreme sports ♥☺ Συντάκτης: Μενέλαος Στεφανογιάννης
Δημοσιογράφος: Τέλης Κογιαννάκης Φωτορεπόρτερ: Δωροθέα Πλουμιστάκη Γραφίστας: Κατερίνα Ξενάκη

2 Η ομάδα μας έχει αναλάβει τα παιχνίδια αδρεναλίνης ή extreme sports παρακατω θα δούμε κάποια από αυτά αλλα και τις προτιμήσεις στα παιχνίδια αδρεναλίνης σχετικά με την έρευνα που κάναμε .

3 Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια αδρεναλίνης (extreme sports) αλλά αρκετοί από αυτούς δεν έχουν δοκιμάσει είτε γιατί δεν έχουν ελεύθερο χρόνο είτε γιατί είναι μεγάλο το κόστος είτε γιατί δεν το κάνουν στην περιοχή που μένουν. <3 <3 <3

4 skydiving ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο , είναι το άθλημα δράσης γίνεται έξοδος από ένα αεροσκάφος και επιστροφή στη Γη με τη βοήθεια της βαρύτητας, τότε επιβραδύνεται κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους της καθόδου χρησιμοποιώντας ένα αλεξίπτωτο . ο Αντρέ-Ζακ Garnerin ήταν ο πρώτος που έκανε επιτυχημένη κατάβαση χρησιμοποιώντας ένα κουβούκλιο καμβά και ένα μικρό καλάθι, δεμένος κάτω από ένα αερόστατο ζεστού αέρα. Η πτώση με αλεξίπτωτο γίνεται ως ψυχαγωγική δραστηριότητα ή ως ανταγωνιστικό άθλημα, καθώς και για την ανάπτυξη των στρατιωτικών εναέριων δυνάμεων 

5 Kite surfing To Kite surfing είναι ενα αθλημα στην επιφάνεια του νερου που συνδυάζει το wakeboarding , το  windsurfing , το surfing και γυμναστική σε ένα extreme sport . Ενας kite surfer αξιοποιεί τη δύναμη του ανέμου με ενα μεγάλο ελεγχόμενο χαρταετό που προωθείται πέρα από το νερό.

6 Snowboarding Το Snowboarding είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που περιλαμβάνει το κατέβασμα μιας κλίσης που καλύπτεται με χιόνι. Η ιδέα εμπνεύστηκε από το να κάνεις, skate board, surf και ski. Αναπτύχθηκε το '60 και έγινε ένας χειμερινό ολυμπιακό άθλημα το 1998.

7 Wakeboarding Το Wakeboarding είναι ένα άθλημα επιφάνειας νερού . Αναπτύχθηκε από έναν συνδυασμό σκι, και τεχνικές σερφ. Ο αναβάτης ρυμουλκείται συνήθως πίσω από motorboat, χαρακτηριστικά με τις ταχύτητες km

8 Bungee jumping Το Bungee jumping είναι μια δραστηριότητα που περιλαμβάνει το άλμα από μια ψηλή δομή ενώ συνδέεται με ένα μεγάλο ελαστικό σκοινί. Η ψηλή δομή είναι συνήθως ένα σταθερό αντικείμενο, όπως ένα κτήριο, μια γέφυρα ή ένας γερανός αλλά είναι επίσης δυνατό να πηδήσει από ένα κινητό αντικείμενο, όπως ένα ελικόπτερο, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να αιωρηθούν επάνω από το έδαφος. Όταν το πρόσωπο πηδά, το σκοινί τεντώνει και οι μύγες αλτών προς τα πάνω πάλι ως οπισθοχωρήσεις σκοινιού, και συνεχίζει να ταλαντεύεται πάνω-κάτω έως ότου απελευθερώνεται όλη η κινητική ενέργεια

9 Bodyboarding Το Bodyboarding είναι ένα άθλημα επιφάνειας νερού. Το Bodyboarding αναφέρεται επίσης ως Boogieboarding λόγω της εφεύρεσης του «πίνακα Boogie» από το Tom Morey. Οι Bodyboarders χαρακτηριστικά κολυμπούν με βατραχοπέδιλα για την πρόσθεση ώθησης και τον έλεγχο οδηγώντας ένα κύμα.

10 Cliff jumping Στo cliff jumping πηδάς από έναν απότομο βράχο ως μορφή του αθλητισμού. Όταν αυτό γίνεται χωρίς εξοπλισμό, λέγεται επίσης tombstoning. Αποτελεί μέρος του αθλητισμού της παράκτιας εξερεύνησης λέγεται coasteering. Ενώ όταν εκτελείται με αλεξίπτωτο,λέγεται άλμα βάσεων.

11 Ice climbing Το ice climbing είναι η δραστηριότητα της ανόδου κεκλιμένων σχηματισμών πάγου. Ο πάγος βρίσκεται συνήθως σε έναν απότομο βράχο ή αλλιώς κάτω από τις ροές νερού. Ο πάγος μπορεί να είναι μαλακός, σκληρός, εύθραυστος ή σκληρός.

12 Sandboarding Το Sandboarding είναι ένας αθλητισμός πινάκων παρόμοιο με το snowboarding. Είναι μια ψυχαγωγική δραστηριότητα που πραγματοποιείται στους αμμόλοφους άμμου.

13 Paragliding Το paragliding είναι ένας ψυχαγωγικός ή ανταγωνιστικός αθλητισμός περιπέτειας πετώντας με ανεμόπτερο. Ο πιλότος κάθεται σε ένα λουρί που αναστέλλεται κάτω από ένα φτερό υφάσματος περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο αριθμό διασυνδεμένων μπλεγμένων κυττάρων.

14 Parkour Το Parkour είναι μια ολιστική επιστήμη κατάρτισης που χρησιμοποιεί τη μετακίνηση που αναπτύχθηκε από τη στρατιωτική κατάρτιση σειράς μαθημάτων εμποδίων. Eπαγγελματίες στοχεύουν να φτάσουν από το Α στο Β. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας μόνο το ανθρώπινο σώμα και τα περίχωρα για την προώθηση, με μια εστίαση. Το Parkour μπορεί να περιλάβει τις σειρές μαθημάτων εμποδίων, το τρέξιμο, την αναρρίχηση, την ταλάντευση, την επικάλυψη με θολωτή κατασκευή, το άλμα, το κύλισμα, την τετράποδη μετακίνηση, και τους ομοίους, ανάλογα με ποια μετακίνηση κρίνεται καταλληλότερη για τη δεδομένη κατάσταση.

15 Windsurfing Το Windsurfing είναι ένας αθλητισμός επιφάνειας νερού που συνδυάζει τα στοιχεία του σερφ και της ναυσιπλοΐας. Αποτελείται από έναν πίνακα συνήθως 2 έως 3 μέτρα μακρύ. Η περιοχή πανιών κυμαίνεται γενικά από 2.5 τετρ.μέτρα ως 12 τετρ.μέτρα ανάλογα με τους όρους, την ικανότητα του ναυτικού και τον τύπο ανάληψης.

16

17 <3 =D ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Extreme sports ♥☺ Συντάκτης: Μενέλαος Στεφανογιάννης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google