Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία στο μάθημα Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Θέμα : Διακίνηση βιολογικών τροφίμων στο σούπερ μάρκετ CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Creative.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία στο μάθημα Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Θέμα : Διακίνηση βιολογικών τροφίμων στο σούπερ μάρκετ CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Creative."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία στο μάθημα Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Θέμα : Διακίνηση βιολογικών τροφίμων στο σούπερ μάρκετ CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Creative ad Βουδούρης Γιώργος,Γκιμούση Πανωραία,Σουλουτζιδάκης Σοφοκλής,Τζώρτζη Μαργαρίτα.

2 Θέση + Περιγραφή Δεξιά από την είσοδο σε περίοπτη θέση.
Μεγάλη ποικιλία (γαλακτοκομικά,δημητριακά, αλαντικά, σνάκς αλλά και ροφήματα και ποτά)

3 Κατά την 2ωρη παραμονή μας παρατηρήσαμε
Πελάτες κατά κύριο λόγο μέσης ηλικίας και ηλικιωμένοι Προτίμηση σε λαχανικά, λάδι,σνάκς Γενικότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα του σούπερ μάρκετ υπήρχε περιορισμένη ζήτηση για τα βιολογικά προϊόντα.

4 ΜΑΝΑΒΙΚΟ Στο μανάβικο υπάρχουν 2 πάγκοι με λαχανικά. Ο ένας έχει τα έτοιμα-συσκευασμένα φρούτα,σαλάτες και ο άλλος έχει τα προϊόντα σε τελάρα από τα οποία ο καθένας ψωνίζει την ποσότητα που θέλει. Στα 30΄παραμονής στον πάγκο παρατηρήσαμε ότι οι περισσότεροι προτίμησαν να γεμίζουν σακουλές παρά να πάρουν τα συσκευασμένα. Όσοι όμως επέλεξαν τα συσκευασμένα προτίμησαν τις σαλάτες.

5

6 ΚΡΕΑΤΑ-ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
Στα κρέατα ο κόσμος επέλεξε εξίσου τα συσκευασμένα και τα χύμα κρέατα. Παρατηρήθηκε μεγάλη ζήτηση στα βιολογικά κοτόπουλα ΜΙΜΙΚΟΣ Στο διάδρομο των γαλακτοκομικών υπήρχε μέν μικρή ποικιλία αλλά παρατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό αγορά βιολογικού γάλακτος.

7

8 Γενικότερα καταγράψαμε
Κίνηση κυρίως από μεγάλες ηλικίες οι οποίες αγόραζαν κατά βάση βιολογικό λάδι. Γενικότερα υπήρχε περιορισμένη κινητικότητα καθώς οι πελάτες απλά στέκονταν, παρατηρούσαν και προσπερνούσαν. Αυτή η περιορισμένη κίνηση μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιου είδους προσφορά, καθώς και το ότι οι τιμές σε σχέση με τα απλά προϊόντα ήταν υψηλότερες. Για παράδειγμα η τιμή του απλού γάλακτος του καρφούρ είναι 79 λεπτά ενώ του βιολογικού του Carefour 11 λεπτά ακριβότερο.


Κατέβασμα ppt "Εργασία στο μάθημα Κοινωνικά Ζητήματα και Επιχειρηματικές Πρακτικές Θέμα : Διακίνηση βιολογικών τροφίμων στο σούπερ μάρκετ CHAMPION ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Creative."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google