Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέμα: Η περιθωριοποίηση της νεολαίας από το κοινωνικό σύνολο Δυσκολία οργανωμένης δράσης από νέους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα Προτεινόμενη Λύση:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέμα: Η περιθωριοποίηση της νεολαίας από το κοινωνικό σύνολο Δυσκολία οργανωμένης δράσης από νέους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα Προτεινόμενη Λύση:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Θέμα: Η περιθωριοποίηση της νεολαίας από το κοινωνικό σύνολο Δυσκολία οργανωμένης δράσης από νέους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα Προτεινόμενη Λύση: Εβδομάδα δράσεων σε σχολεία της χώρας, και ανάδειξη των καλύτερων

4 Δημιουργία επίσημου ιστότοπου που θα περιλαμβάνει: Παρουσίαση του προγράμματος και οδηγίες για τους ενδιαφερόμενους προς συμμετοχή. Παρουσίαση των τομέων δραστηριοποίησης. Ειδικός χώρος για υποβολή τυχόν αποριών, παρατηρήσεων και σχόλιων.

5  Προβολή της διοργάνωσης μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων.  Ενημέρωση όλων των σχολείων μέσω πληροφοριακών φυλλαδίων.  Δήλωση συμμετοχής των σχολείων μέσω του ιστοτόπου.  Προετοιμασία των δραστηριοτήτων ανά σχολείο.  Οι δραστηριότητες αυτές θα λάβουν χώρα μια προκαθορισμένη και κοινή για όλους εβδομάδα, την επονομαζόμενη Action Week.

6  Συλλογή υλικού (φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες).  Συγκέντρωση του υλικού του συνόλου των δράσεών αποστολή του στην οργανωτική επιτροπή.  Ανάρτηση του υλικού στον ιστότοπο.  Συγκρότηση κριτικής επιτροπής  Η επιτροπή θα ξεχωρίσει συγκεκριμένο αριθμό δράσεων, οι οποίες θα προταθούν για διαδικτυακή ψηφοφορία.

7  Ανακοίνωση των νικητών της ψηφοφορίας σε μεγάλο φεστιβάλ.  Συμμετοχή καλλιτεχνών και νεανικών συγκροτήματα.  Απονομή βραβείων, και τιμητικών διακρίσεων για δράσεις που ξεχώρισαν από διακεκριμένες προσωπικότητες.  Παρουσίαση των σημαντικότερων δράσεων με παράλληλη έκθεση των υπολοίπων.

8  Το πρόγραμμα αγγίζει τομείς τις κοινής ζωής και ενδυναμώνοντας αυτούς, της κοινωνίας και της προσφοράς.  Τα σχετικά χαμηλά του έξοδα το καθιστούν πρακτικά εφαρμόσιμο και αποτελεσματικό.  Επιτυγχάνεται η βελτίωση και η ανάδειξη υποβαθμισμένων περιοχών, η σύσφιξη των κοινωνικών δεσμών, και η ενδυνάμωση της συλλογικότητας.  Εξυψώνεται το νεαρό άτομο ως πολίτης.  Περιορίζονται φαινόμενα βίας και βανδαλισμού.  Εδραιώνεται ο αλληλοσεβασμός και η επικοινωνία μεταξύ νέων και μεγαλύτερων.

9  Η κοινωνική προσφορά και ειδικότερα αυτή της νέας γενιάς αποτελεί ύψιστη ένδειξη παιδείας  Δεδομένου ότι το πρόγραμμα απαρτίζεται όχι μόνο από πνευματική εργασία αλλά και από χειρωνακτική, και λαμβάνοντας υπόψιν την αρχή της ευρωπαϊκής ένωσης για την υποστήριξη και την προώθηση της νεολαίας προερχόμενης από μη προνομιούχα περιβάλλοντα, δηλώνουμε ξεκάθαρα μέσα από τη δουλειά μας την ισότιμη δυνατότητα της ενεργής συμμετοχής μας στις δράσεις αυτού

10


Κατέβασμα ppt "Θέμα: Η περιθωριοποίηση της νεολαίας από το κοινωνικό σύνολο Δυσκολία οργανωμένης δράσης από νέους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα Προτεινόμενη Λύση:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google