Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία στο μάθημα της Μουσικής Κυριακή Τζαφέρη Γιάννης Τσαγκλής <3 :Ρ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία στο μάθημα της Μουσικής Κυριακή Τζαφέρη Γιάννης Τσαγκλής <3 :Ρ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία στο μάθημα της Μουσικής Κυριακή Τζαφέρη Γιάννης Τσαγκλής <3 :Ρ

2 Οι Red Hot Chili Peppers είναι ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα που ιδρύθηκε στο Los Angeles το 1983. Το συγκρότημα παίζει συνήθως alternative rock καθώς και funk rock,punk rock και psychedelic rock.

3 Mέλη ήταν ο Anthony Kiedis, ο Flea, ο Jack Irons,ο John Frusciante και ο Hillel Slovak. Λόγω των υποχρεώσεων τους με το άλλο τους συγκρότημα What Is This οι 2 τελευταίοι έφυγαν. Τότε το συγκρότημα επιστράτευσε τον Cliff Martinez(drums) και τον Jack Sherman(κιθάρα)και ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ The Red Hot Chili Peppers(1984).The Red Hot Chili Peppers Το 1988 ο Hillel πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

4 Οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει εφτά Grammy Awards και έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο. Το 1990, η ομάδα υπέγραψε με την Warner Bros Records και ηχογράφησαν με παραγωγό τον Rick Rubin το άλμπουμ Blood Sugar Sex Magik (1991),το οποία έγινε η πρώτη εμπορική επιτυχία του συγκροτήματος.Blood Sugar Sex Magik Ο Frusciante ένιωσε άβολα με την επιτυχία της μπάντας και την άφησε απότομα το 1992,στη μέση της περιοδείας του άλμπουμ. Η χρήση ηρωίνης του Frusciante αυξήθηκε.

5 Επιτυχίες RHCP Το επανενωμένο κουαρτέτο επέστρεψε στο στούντιο για να ηχογραφήσει τοCalifornication (1999), το οποίο έγινε η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της μπάντας με 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.Californication Το άλμπουμ αυτό ακολουθήθηκε τρία χρόνια αργότερα από το By the Way, και στη συνέχεια τέσσερα χρόνια αργότερα από το διπλό άλμπουμ Stadium Arcadium, το πρώτο του Νούμερο 1 άλμπουμ στην Αμερική.By the WayStadium Arcadium Μετά από μια παγκόσμια περιοδεία, η ομάδα έκανε μια παρατεταμένη παύση. Το 2009 ηχογράφησαν το δέκατο album τους, I'm with You που κυκλοφόρησε το 2011 και έφτασε στην κορυφή των charts σε 18 διαφορετικές χώρες.I'm with You

6 Το συγκρότημα εξακολουθεί να υπάρχει μέχρι σήμερα, έχοντας μεγάλη επιτυχία, παρότι ορισμένα από τα μέλη του έχουν αλλάξει. Πρόσφατα, το Σεπτέμβριο του 2012, πραγματοποίησαν συναυλία στην Αθήνα, στο γήπεδο ΟΑΚΑ, οπού πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να τους παρακολουθήσει.

7 Τέλος


Κατέβασμα ppt "Εργασία στο μάθημα της Μουσικής Κυριακή Τζαφέρη Γιάννης Τσαγκλής <3 :Ρ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google