Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το κοαλα ένα απειλούμενο ζώο.. Το Κοαλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην ΑυστραλίαΤο κοάλα μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με το γουόμπατ, που είναι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το κοαλα ένα απειλούμενο ζώο.. Το Κοαλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην ΑυστραλίαΤο κοάλα μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με το γουόμπατ, που είναι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το κοαλα ένα απειλούμενο ζώο.

2 Το Κοαλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην ΑυστραλίαΤο κοάλα μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με το γουόμπατ, που είναι ο πιο κοντινός του συγγενής, αλλά έχει παχύτερο κι απαλότερο το καθένα με μεγάλα, κοφτερά νύχια για να το βοηθούν στο σκαρφάλωμα. Το βάρος ποικίλλει: ένα μεγάλο νότιο αρσενικό μπορεί να ζυγίζει 14 κιλά, ενώ ένα μικρό βόρειο θηλυκό μπορεί να ζυγίζει 5 κιλά.μαρσιποφόροφυτοφάγοΑυστραλία

3 Το κοάλα είναι γενικά ένα ιδιόμορφο ζώο: Εκτός του ότι είναι πολύ του ύπνου, μπορεί να ζήσει χωρίς να πίνει καθόλου νερό. Όλα τα υγρά που χρειάζεται τα παίρνει από τα φύλλα του ευκαλύπτου (περιέχουν 50% νερό), με τα οποία τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά.

4 Με εξαφάνιση απειλούνται τα αυστραλιανά κοάλα εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη εάν δεν γίνει κάτι επειγόντως με δεντροφύτευση, ώστε να προστατεύονται από τον καύσωνα, σύμφωνα με αυστραλιανή έρευνα. Ο Μάθιου Κρόουτερ, του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, παρατήρησε επί τρία χρόνια, μέσω δορυφόρου, 40 κοάλα στην επαρχία της Νέας-Νότιας Ουαλίας για να μελετήσει το περιβάλλον που ζουν και τη διατροφή τους.


Κατέβασμα ppt "Το κοαλα ένα απειλούμενο ζώο.. Το Κοαλα είναι μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην ΑυστραλίαΤο κοάλα μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με το γουόμπατ, που είναι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google