Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14

2 Περιεχόμενα Εκφώνηση Άσκησης Απάντηση Άσκησης Εισαγωγή Κανόνες Επίλογος Συμμετέχοντες Τέλος

3 Εκφώνηση Άσκησης Συζητήστε και αποφασίστε να δημιουργήσετε ένα δεκάλογο που θα βοηθούσε τη σχολική ζωή της τάξης σας. Συζητήστε πάνω στη φράση με την οποία νομίζετε πως θα έπρεπε να αρχίζει (π.χ. όχι απλώς «Μη», «Να», αλλά κάτι άλλο).

4

5

6 1.Δεν αργούμε να προσέλθουμε στην τάξη την πρώτη ώρα. 2.Σε περίπτωση που αργήσουμε παίρνουμε ΠΑΝΤΑ από τη Διεύθυνση το χαρτί που μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε το μάθημα. 3.Δεν μιλάμε με τους συμμαθητές μας την ώρα του μαθήματος. 4.Δεν καταναλώνουμε φαγητό και αναψυκτικό κατά την ώρα της διδασκαλίας. 5.Προσέχουμε τον καθηγητή όταν παραδίδει το μάθημα για να μας δημιουργηθούν όσο λιγότερες απορίες γίνεται. 6.Σεβόμαστε τον καθηγητή και τους συμμαθητές μας. 7.Όταν χτυπήσει το κουδούνι για να βγούμε διάλειμμα περιμένουμε να ολοκληρώσει ο καθηγητής. 8.Κατά την ώρα του διαλείμματος δεν τρέχουμε και δεν συμπεριφερόμαστε βίαια στους συμμαθητές μας. 9.Φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας στο διάλειμμα και όχι την ώρα του μαθήματος. 10.Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να αποχωρήσουμε από το σχολείο απευθυνόμαστε είτε σε καθηγητή είτε στη Διεύθυνση, πάντως κάποιος πρέπει να το γνωριζει.

7 η

8 Αμπασχαρούν Μαριάμ Ανδρομιδά Ελένη Ασκούνη Αναστασία Κατσαμπάνη Αντριάνα «Η Αγία Τετράδα»

9 Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε π ο λ ύ π ο υ π α ρ α κ ο λ ο υ θ ή σ α τ ε τ η ν π α ρ ο υ σ ί α σ ή μ α ς ! ! ♥ Τέλος


Κατέβασμα ppt "Σελ. 6Ο από το Επιλέγω και Πραγματοποιώ η ασκ. 2 Υπεύθυνος Καθηγητής: Γ.Καπετανάκης Τμήμα: Α1 Ημερομηνία: 10/12/14."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google