Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κοινωνία & υπολογιστές Οι επιπτώσεις. Υπολογιστές & εργασία Διασύνδεση ανθρώπων και χώρων εργασίας σε μεγάλες αποστάσεις Δυνατότητα ελέγχου σε μεγάλους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κοινωνία & υπολογιστές Οι επιπτώσεις. Υπολογιστές & εργασία Διασύνδεση ανθρώπων και χώρων εργασίας σε μεγάλες αποστάσεις Δυνατότητα ελέγχου σε μεγάλους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κοινωνία & υπολογιστές Οι επιπτώσεις

2 Υπολογιστές & εργασία Διασύνδεση ανθρώπων και χώρων εργασίας σε μεγάλες αποστάσεις Δυνατότητα ελέγχου σε μεγάλους όγκους πληροφοριών σε ελάχιστο χρόνο εξειδίκευση Τηλεεργασία Αύξηση της παραγωγικότητας (μέχρι που;)

3 Υπολογιστές & γλώσσα Αλλάζει η χρήση της γλώσσας εξαιτίας των υπολογιστών; Υστέρηση στη χρήση τεχνολογιών σε χώρες μη λατινογενών γλωσσών To fainomeno twn greeklish (αγγληνικών!) Υπολογιστές και συγγραφείς

4 Υπολογιστές & οικονομία Οι υπολογιστές είναι η προϋπόθεση για την παγκοσμιοποίηση (?)

5 Υπολογιστές & κοινωνία Εμφανίζονται κοινωνίες 2 ταχυτήτων Εσείς με ποιους θα είστε;

6 τεχνολογία & κοινωνία: Το άτομοΗ κοινωνίαΤο έθνος Αυξάνονται οι δυνατότητες επιλογής Εξοικονομείται ανθρώπινος κόπος & ενέργεια Παγκοσμιοποίηση της αγοράς Οι γνώσεις που απαιτούνται είναι πολλές Θέσεις & ώρες εργασίας μειώνονται Μείωση του εθνικισμού – τα σύνορα σιγά σιγά περιορίζονται Οι κίνδυνοι για τη ζωή λιγοστεύουν Η ποιότητα ζωής και η διάρκεια της αυξάνονται Η επικοινωνία των πολλών προς πολλούς είναι μια νέα μορφή εξουσίας. Συνεχής εκπαίδευση λόγω «παλαίωσης των γνώσεων» Η ένταξη στο κοινωνικό σύστημα γίνεται πιο δύσκολη Οι συμβατικοί πόλεμοι χάνουν το νόημά τους και μαζί οι συμβατικοί στρατοί Υποχώρηση του δογματισμού Περιθωριοποίηση ομάδων πληθυσμού που μένουν εκτός συστήματος Η άμεση δημοκρατία βρίσκεται προ των πυλών Υπερπληροφόρηση - παραπλάνηση


Κατέβασμα ppt "Κοινωνία & υπολογιστές Οι επιπτώσεις. Υπολογιστές & εργασία Διασύνδεση ανθρώπων και χώρων εργασίας σε μεγάλες αποστάσεις Δυνατότητα ελέγχου σε μεγάλους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google