Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ολλανδία Άμστερνταμ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Πληθυσμός της Ολλανδίας είναι: 16.481.139 Η Ολλανδία βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ολλανδία Άμστερνταμ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Πληθυσμός της Ολλανδίας είναι: 16.481.139 Η Ολλανδία βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ολλανδία Άμστερνταμ

3 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Πληθυσμός της Ολλανδίας είναι: 16.481.139 Η Ολλανδία βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη

4 ΣΗΜΑΙΑ Τι συμβολίζει;

5 Αξιοθέατο 1 Βρίσκεται σε μια βόρεια πόλη της Ολλανδίας

6 Magere Brug Είναι η πιο διάσημη γέφυρα του 'Αμστερνταμ. Είναι μία παραδοσιακή Ολλανδική γέφυρα δύο κομματιών, μεταβλητού μήκους, που συνδέει τις όχθες του ποταμού Amstel.

7 Hortus Botanicus Είναι ένας από τους παλιότερους στον κόσμο (1632). Έχει περισσότερα από 6,000 φυτά και μερικά από τα φυτά είναι πραγματικά μοναδικά, όπως οι 2,000 χρόνων αθάνατοι κάκτοι.

8 Έθιμα και Παραδόσεις Σύμφωνα με το θρύλο, ο Άγιος Νικόλαος, ο οποίος ονομάζεται «SinterKlaas» καταφθάνει στην Ολλανδία το Νοέμβριο, τρεις βδομάδες πριν τα γενέθλιά του. Το πλοίο του είναι φορτωμένο με δώρα, το υποδέχεται στο λιμένα η Βασίλισσα Βεατρίκη συνοδευόμενη από πλήθος κόσμου. Τις ημέρες που ακολουθούν ο SinterKlaas γυρίζει όλη τη Χώρα μαζί με τον βοηθό του τον Zwarten Piet (Μπλακ Πιτ ή Μαύρο Πιτ). Τα παιδιά στην Ολλανδία παίρνουν τα δώρα τους στις 5 Δεκεμβρίου. Τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα στολίζονται παντού αφού έχει φύγει από τη χώρα ο SinterKlaas.

9 Γιατί να επισκεφτούμε την Ολλανδία; Την πλατεία Νταμ με το εντυπωσιακό θερινό ανάκτορο της βασίλισσας. Εδώ αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να θαυμάσετε το παλάτι. Το μουσείο Βαν Γκογκ. Το σπίτι της Άννα Φρανκ, όπου έγραψε το περίφημο ημερολόγιο της. Την περίφημη περιοχή Jordaan με τα κανάλια και τους δρόμους αποκλειστικά με ονόματα λουλουδιών και δέντρων. Την πλατεία Μuseumplein που φιλοξενεί το Βασιλικό Θέατρο Συναυλιών, καθώς και τρία από τα πλέον ενδιαφέροντα μουσεία της πόλης. Την κοντινή Χάγη και το Ρότερνταμ.


Κατέβασμα ppt "Ολλανδία Άμστερνταμ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο Πληθυσμός της Ολλανδίας είναι: 16.481.139 Η Ολλανδία βρίσκεται στη βόρεια Ευρώπη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google