Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά μετά από ένα μήνα.

2 Καλεί τον καλύτερο κτηνίατρο της χώρας να εξετάσει το άλογο και εκείνος του λέει “Έχει μολυνθεί από έναν πολύ επικίνδυνο ιό. Ορίστε το φάρμακο που θα του χορηγείτε δύο φορές τη μέρα. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες. Εάν ακόμα δεν μπορεί να περπατήσει θα πρέπει να του κάνετε ευθανασία.”

3 Αυτά τα άκουσε ένα γουρουνάκι που τα βράδια κοιμόταν στον ίδιο στάβλο με το άλογο. Ταραγμένο, το γουρουνάκι πήγε στο άλογο και του είπε : “ Φίλε μου, πρέπει οπωσδήποτε να σηκωθείς! ".

4 Ημέρα 2η – καμία βελτίωση Το γουρουνάκι εξακολουθεί να προτρέπει το άλογο : “ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ σήκω αλλιώς θα σε σκοτώσουν! "

5 Ημέρα 3η – ο κτηνοτρόφος χορηγεί το φάρμακο αλλά το άλογο παραμένει ακίνητο. Ο κτηνίατρος εξετάζει το άλογο και καθώς βγαίνει από τους στάβλους λέει περίλυπος : “ Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή – πρέπει να του κάνουμε ευθανασία διαφορετικά κινδυνεύουν να μολυνθούν και τα άλλα ζώα ".

6 Ακούγοντας αυτά το γουρουνάκι τρέχει προς το άλογο και του λέει: “ ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ ! Ο κτηνίατρος είναι καθ’ οδόν. ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!“ Συγκεντρώνοντας όλες του τις δυνάμεις το άλογο σηκώνεται και βγαίνει τρέχοντας από τους στάβλους

7 Ο κτηνοτρόφος με το που βλέπει το άλογο αρχίζει να χοροπηδάει από τη χαρά του και λέει στους βοηθούς του: “Αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε καταλλήλως !“

8

9 hosted on www.clickhere.grwww.clickhere.gr


Κατέβασμα ppt "Με το όνειρο να μεγαλώσει ένα άλογο για τον ιππόδρομο, ένας κτηνοτρόφος επενδύει όλες του τις αποταμιεύσεις στην αγορά ενός αλόγου που αρρώστησε βαριά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google