Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ως Επιβατικό πλοίο χαρακτηρίζεται το πλοίο εκείνο που κρίνεται κατάλληλο και ειδικό για μεταφορά 12 επιβατών και άνω. Η καταλληλότητα έχει σχέση με ειδικές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ως Επιβατικό πλοίο χαρακτηρίζεται το πλοίο εκείνο που κρίνεται κατάλληλο και ειδικό για μεταφορά 12 επιβατών και άνω. Η καταλληλότητα έχει σχέση με ειδικές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ως Επιβατικό πλοίο χαρακτηρίζεται το πλοίο εκείνο που κρίνεται κατάλληλο και ειδικό για μεταφορά 12 επιβατών και άνω. Η καταλληλότητα έχει σχέση με ειδικές απαιτήσεις κατά την ναυπήγηση ή μετασκευή του πλοίου, στη στεγανή υποδιαίρεση αυτού, στο είδος και την επάρκεια σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, καθώς και στην ενδιαίτηση επιβατών. Οι παραπάνω απαιτήσεις τροποποιούνται ανάλογα των περιοχών πλόων π.χ. εντός διαύλων, ή ακτοπλοϊκών, ή ωκεανόπλοων πλοίων ή ημερόπλοιων κ.λπ. Η ταχύτητα των σύγχρονων επιβατικών πλοίων κυμαίνεται από 22 μέχρι 30 κόμβους.

3

4 Γενικά τα επιβατικά πλοία διακρίνονται σε: Υπερωκεάνια, που εκτελούν υπερπόντια ναυσιπλοΐα, που ταξιδεύει σε μεγάλες θαλάσσιες εκτάσεις και κυρίως στους ωκεανούς

5 Επιβατικά Κλειστών θαλασσών όπως τα Μεσογειακά

6 Ακτοπλοϊκά ή κοινώς λεγόμενα "Ποστάλια", που εκτελούν εσωτερικές θαλάσσιες συγκοινωνίες.

7 ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ


Κατέβασμα ppt "Ως Επιβατικό πλοίο χαρακτηρίζεται το πλοίο εκείνο που κρίνεται κατάλληλο και ειδικό για μεταφορά 12 επιβατών και άνω. Η καταλληλότητα έχει σχέση με ειδικές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google