Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Π. Μαυρογένης Λογισμικά Διαχείρισης προμηθειών, Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Αναφέρει τα βασικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Π. Μαυρογένης Λογισμικά Διαχείρισης προμηθειών, Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Αναφέρει τα βασικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Π. Μαυρογένης Λογισμικά Διαχείρισης προμηθειών, Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Αναφέρει τα βασικά αρχεία που διαχειρίζονται τα Λογισμικά Διαχείρισης Προμηθειών Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων

2 Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα)
Π. Μαυρογένης Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα)

3 Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα)
Π. Μαυρογένης Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα) Πρόγραμμα που διαχειρίζεται τη βασική παραμετροποίηση των προμηθειών του ξενοδοχείου (είδη, κατηγορίες, ομάδες, μονάδες μέτρησης, αποθηκευτικοί χώροι κλπ) Προσφορές και τιμοκατάλογοι προμηθευτών Αιτήσεις προμήθειας τμημάτων προς την κεντρική αποθήκη με δέσμευση υπολοίπου (requisitions) Αιτήσεις αγοράς κεντρικής αποθήκης Εντολές αγοράς προς προμηθευτές Παραλαβή και διανομή παραλαβής σε αποθηκευτικούς χώρους Ενδοεπιχειρησιακές διακινήσεις αποθεμάτων Όριο αποθέματος ασφαλείας Μέγιστο όριο αποθέματος Είδη με χαμηλή κινητικότητα Αυτόματη οριστικοποίηση διαφορών απογραφής με προσαρμογή στα πραγματικά υπόλοιπα

4 Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα)
Π. Μαυρογένης Διαχείριση προμηθειών (εφοδιασμός και αποθέματα)

5 Διαχείριση Επισιτιστικών Τμημάτων (Food and Beverage Management)
Π. Μαυρογένης Διαχείριση Επισιτιστικών Τμημάτων (Food and Beverage Management) Το λογισμικό που καλύπτει το ευρύ φάσμα του ημερήσιου ελέγχου και της λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων του ξενοδοχείου, όπως: Το κόστος λειτουργίας Απεριόριστο αριθμό τιμοκαταλόγων (a la carte, happy hour κ.ά.) για κάθε σημείο πώλησης Συλλογής και ανάλυσης των πωλήσεων των επισιτιστικών τμημάτων και σύγκρισης τους με τις αντίστοιχες αναλώσεις Πρότυπες συνταγές παρασκευής και παραγωγής (standardized recipes) Αυτόματη κοστολόγηση Εντολές παραγωγής (είδος, προδιαγραφές, ποσότητα) Ημερήσια φύλλα παραγωγής Έκτακτες και τακτικές απογραφές (stocktaking)

6 Πρότυπες συνταγές παρασκευής
Π. Μαυρογένης Πρότυπες συνταγές παρασκευής

7 Διαχείριση Σημείων Πωλήσεων (POS)
Π. Μαυρογένης Διαχείριση Σημείων Πωλήσεων (POS) Ένα πρόγραμμα που στην απλή του μορφή προσομοιάζει στην λειτουργία μιας τεχνολογικά προηγμένης ταμειακής μηχανής Η λειτουργία του γίνεται μέσω οθονών αφής (touch screen) και μπορεί να συνδεθεί με: το «front office» για On-line διαχείριση χρεώσεων και όρων διατροφής το τμήμα διεύθυνσης τροφίμων και ποτών για την αποστολή των ημερήσιων πωλήσεων ή την ενημέρωση της με νέα είδη και τιμές Σύστημα Ασύρματης Παραγγελιοληψίας ταμειακές μηχανές φορολογικό εκτυπωτή κλπ

8 Κίνηση λογαριασμού και νέα παραγγελία
Π. Μαυρογένης Κίνηση λογαριασμού και νέα παραγγελία


Κατέβασμα ppt "Π. Μαυρογένης Λογισμικά Διαχείρισης προμηθειών, Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Αναφέρει τα βασικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google