Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Σύντομη εισαγωγή Ιανουάριος 2010 v. 2.2.1 H πνευματική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Σύντομη εισαγωγή Ιανουάριος 2010 v. 2.2.1 H πνευματική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Σύντομη εισαγωγή Ιανουάριος 2010 v. 2.2.1 H πνευματική ιδιοκτησία του παρόντος (προσέγγιση, ονομασίες, περιγραφές, σχέδια κλπ), αλλά και συνολικά της ιδέας, ανήκει στην Α2Κ και δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε χρήση, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Α2Κ

2 Ο κόσμος αλλάζει! Και μεταλλάσσεται!...

3 WEB -> WEB 2.0

4 CSR -> CSR 2.0

5 Αλλά οι αλλαγές σηματοδοτούν και μία αλλαγή (και μετάλλαξη) πολύ ευρύτερη και μεγαλύτερη!

6 Humanity -> HUMANITY 2.0!

7 HUMANITY 2.0! – Generation ALPHA Μία νέα παγκόσμια γενιά γεννιέται στον πλανήτη! Ορίζεται από την Α2Κ, ως «Generation Alpha»! Είναι η γενιά που θα ενσαρκώσει τη μετάλλαξη της Ανθρωπότητας σε κάτι μεγαλύτερο, ευγενέστερο, καλύτερο! Για πρώτη φορά, λοιπόν μία καινοτόμα εγκατάσταση – θεματικό πάρκο που αποτελεί ακριβώς το πεδίο δράσης αυτής της νέας παγκόσμιας γενιάς φιλοξενείται στο Ζάππειο Στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010 από την Ethos Media. Σε συνεργασία με την Α2Κ. Μία νέα ΜΚΟ, για μία νέα παγκόσμια γενιά! (www.A2Konline.org)www.A2Konline.org

8 Η Α2Κ για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζει την: Alpha Polis! Τον κόσμο της Generation Alpha! Παρασκευή 11 Ιουνίου – Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 στο Ζάππειο (στα πλαίσια του συνεδρίου CEO & CSR Money Conference 2010) Ένα διαδραστικό θεματικό πάρκο για παιδιά (5-12 ετών), αλλά και μεγαλύτερους Ένας χώρος όπου όλα τα brands και επιχειρήσεις του σήμερα, πρέπει να έχουν την (αναθεωρημένη!) θέση τους Ο κόσμος μιας «πράσινης» κοινωνίας και επιχειρηματικότητας, όπου μέσα από role playing και interactive εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, η νέα γενιά είναι ο πρωταγωνιστής!

9 Παιδικό φεστιβάλ – διαδραστικό θεματικό πάρκο στο Ζάππειο (11-13 Ιουνίου 2010) Πρωτεύον κοινό: Παιδιά 5-12 ετών Οικογένειες Δευτερεύον κοινό Εφηβοι και νέοι Alpha Polis

10 Μία πύλη στο μέλλον, ανοίγει! Μπείτε στη μηχανή του χρόνου, μεταμορφωθείτε σε πολίτες του κόσμου και ταξιδέψτε στον κόσμο της Generation Alpha… στην Alpha Polis! Το μέρος που μπορείτε να ζήσετε σήμερα, αυτό που μπορείτε να γίνετε αύριο (a place where U can be today, what U can become tomorrow! A citizen of the Earth, an explorer, a scientist, an entrepreneur, an artist, a creator, a developer…) Το μέρος όπου τα παιδιά και η νέα γενιά κτίζουν ήδη από σήμερα τον κόσμο του αύριο Ελάτε λοιπόν να ξεκινήσουμε να κτίζουμε τον κόσμο της Generation Alpha μαζί! Γιατί η Generation Alpha μπορεί! U can!

11 Ελάτε να μεταφερθείτε στο χρόνο και στον τόπο για να ζήσουν τα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία! Σαν εξερευνητές σκαρφαλώνοντας σε παγόβουνα, διασχίζοντας ποτάμια και πλοηγώντας εξερευνητικά πλοία σε αποστολές προστασίας του περιβάλλοντος Σαν δημιουργοί σχεδιάζοντας και δοκιμάζοντας τα κτίρια ή τα Μέσα Μεταφοράς επόμενης γενιάς Σαν επιστήμονες γεμίζοντας προμήθειες ένα διαστημόπλοιο και μαθαίνοντας τα μυστικά της σωστής διατροφής Σαν τηλεοπτικοί παραγωγοί στη δική τους εκπομπή στο Ucan channel Σαν επιχειρηματίες στο τιμόνι επιχειρήσεων, παίρνοντας αποφάσεις για τον κόσμο και το περιβάλλον και άλλα πολλά! Σαν πολίτες του κόσμου στην πλατεία του κόσμου! Γιατί τα παιδιά σας ΜΠΟΡΟΥΝ! Γιατί η νέα γενιά ΜΠΟΡΕΙ!

12 Alpha Polis: Entrance – Time machine

13 Alpha Polis: Overall plan

14 Περισσότερες πληροφορίες Alpha Polis Ένας χώρος όπου όλα τα brands και οι επιχειρήσεις του σήμερα… απ’ όλους τους κλάδους δραστηριότητας πρέπει να έχουν την (αναθεωρημένη!) θέση τους για τον κόσμο του αύριο! Η δική σας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους οργανωτές και συντελεστές αυτού του μοναδικού γεγονότος για μία αναλυτική παρουσίαση και συζήτηση ευκαιριών συνεργασίας A2K: κα Μαργαρίτα Παλαβίδου τηλ: 2109944544, κιν.: 6948460730


Κατέβασμα ppt "Alpha Polis Ο κόσμος της Generation Alpha! Ένα θεματικό δια-δραστικό πάρκο για παιδιά & νέους στο Ζάππειο Σύντομη εισαγωγή Ιανουάριος 2010 v. 2.2.1 H πνευματική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google