Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑΧ Α!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!. ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ Σύμφωνα με την παράδοση εμφανιζόμαστε κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου- 6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑΧ Α!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!. ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ Σύμφωνα με την παράδοση εμφανιζόμαστε κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου- 6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑΧ Α!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!

2 ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ Σύμφωνα με την παράδοση εμφανιζόμαστε κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου- 6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα με την λαϊκή δοξασία τις μέρες αυτές τα > και εμείς οι καλικάντζαροι βγαίνουμε από την γη για να πειράξουν τους ανθρώπους

3 ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ και να τους ανακατέψουμε τα σπίτια, διότι είμαστε άτακτοι και μας αρέσουν τα παιχνίδια. Εμείς ζούμε στον κάτω κόσμο και τρεφόμαστε με φίδια, σκουλήκια, κτλ.

4 ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ Κατά τα Θεοφάνια όμως μας διώχνει ο παπάς γιατί αγιάζει και φωτίζει τα σπίτια και εμείς οι καλικάντζαροι φεύγουμε και με το άναμμα της φωτιάς και τραγουδάμε: Φεύγετε να φεύγαμε τι έρχεται ο τρελόπαπας με την αγιαστούρα του και την βρεχτούμε του. Μας άγιασε μας έβρεξε και μας κατέκαψε.

5 MERRY CHRISTMAS!!!!!!!!!!! HAPPY NEW YEAR!!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ!

6 Τελειώνεις με την τουαλέτα όχι έχω τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα γεια σας για θες να δεις πώς χορεύω όχι ευχαριστώ θέλω εγώ Πάω αλλού ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΡΕΙΚΑ


Κατέβασμα ppt "ΘΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΧΑΧΑΧΑΑΧ Α!!! ΠΟΤΕ!!!!!!!!. ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ Σύμφωνα με την παράδοση εμφανιζόμαστε κατά το Δωδεκαήμερο (25 Δεκεμβρίου- 6 Ιανουαρίου). Σύμφωνα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google