Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

H ιδέα Νηφάλιος οδηγός : O οδηγός που ορίζεται από την παρέα που βγαίνει τα βράδια στα bars να μην πιει για να οδηγήσει την παρέα με ασφαλή τρόπο στο σπίτι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "H ιδέα Νηφάλιος οδηγός : O οδηγός που ορίζεται από την παρέα που βγαίνει τα βράδια στα bars να μην πιει για να οδηγήσει την παρέα με ασφαλή τρόπο στο σπίτι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 H ιδέα Νηφάλιος οδηγός : O οδηγός που ορίζεται από την παρέα που βγαίνει τα βράδια στα bars να μην πιει για να οδηγήσει την παρέα με ασφαλή τρόπο στο σπίτι. Ένας θεσμός ήδη πολύ διαδεδομένος σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως Μ. Βρετανία (designated driver)

2 Οι στόχοι της ενέργειας Θέσπιση του θεσμού του “Νηφάλιου Οδηγού” στο ελληνικό κοινό Χτίσιμο hype για το θεσμό μέσα από την δημιουργία ενός ritual γύρω από τον νηφάλιο οδηγό με στόχο την προσέλκυση ενδιαφέροντος και την συμμετοχή των νέων Χρήση του θεσμού σαν εργαλείο για την εκπαίδευση των νέων στην ασφαλή (χωρίς αλκοόλ) οδήγηση

3 Στρατηγική Η ανατροπή της εικόνας του οδηγού που δεν πίνει στην υπόλοιπη παρέα Ξενέρωτος Χωρίς κέφι Ήρωας, Φύλακας άγγελος της παρέας απόσε Αποδοχή – Υπεράσπιση από την παρέα

4 Μηχανισμός Δημιουργία ενός σήματος που εκπροσωπεί αυτή τη στάση της αποχής από το αλκοόλ την συγκεκριμένη βραδιά και σηματοδοτεί το μέλος της παρέας που την υιοθετεί Κονκάρδες με το σήμα του νηφάλιου οδηγού χαρακτηρίζουν το άτομο από κάθε παρέα που την συγκεκριμένη βράδια γίνεται ο νηφάλιος οδηγός Στην είσοδο του bar υπάρχουν ειδικά stands από όπου μπορεί να πάρει κάποιος κονκάρδες με το σήμα του νηφάλιου οδηγού οι οποίες συνοδεύονται από ενημερωτικές κάρτες. Οι ίδιες κάρτες μπορούν να μοιράζονται από ειδικές ομάδες εθελοντών στα parking των bars.

5 Έντυπο - Κονκάρδα

6

7 Καταχωρίσεις

8

9

10

11

12 Αυτοκόλλητο

13

14 Σουβέρ

15


Κατέβασμα ppt "H ιδέα Νηφάλιος οδηγός : O οδηγός που ορίζεται από την παρέα που βγαίνει τα βράδια στα bars να μην πιει για να οδηγήσει την παρέα με ασφαλή τρόπο στο σπίτι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google