Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασία Οικιακής Οικονομίας “ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ” “ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗ”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασία Οικιακής Οικονομίας “ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ” “ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗ”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασία Οικιακής Οικονομίας “ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ” “ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗ”

2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Το προϊόν “ΡΟΔΟΠΗ” είναι γάλα το οποίο προέρχεται από την Ξάνθη και είναι ιδιαίτερα εύγευστο. “Περιγραφή Προϊόντος” http://www.youtube.com/watch?v=aKqSxME4Fko &feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aKqSxME4Fko &feature=related

3 ΤΟ ΓΑΛΑ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κατά τη γνώμη μου πιστεύω πως το γάλα, ιδιαίτερα το φρέσκο παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του ανθρώπου αφού του παρέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Μερικά από τα θρεπτικά συστατικά που παρέχει το γάλα και τον προστατεύουν σε ολόκληρη τη ζωή του είναι το κάλιο,το ασβέστιο,οι πρωτεΐνες και η βιταμίνη D.

4 ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ Η κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, παρέχει σημαντικά και διαχρονικά ευεργετήματα στην υγεία των ανθρώπων όλων των ηλικιών. Η διατήρηση της οστικής μάζας και η πρόληψη της οστεοπόρωσης, είναι μερικά από τα ισχυρά παραδείγματα των ευεργετικών δράσεων του γάλακτος στον άνθρωπο.

5 Η κατανάλωση γάλακτος και γαλακτοκομικών, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα οστά στην παιδική και εφηβική ηλικία. Οι ηλικίες αυτές είναι κρίσιμες για το σκελετό διότι είναι σε αυτή τη φάση της ζωής που δημιουργείται η οστική μάζα που θα διαθέτει ο άνθρωπος σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξης του.

6 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Η έλλειψη γάλακτος στον οργανισμό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών προβλημάτων. Πολλά από τα προβλήματα είναι τα εξής,κίνδυνος για υψηλή πίεση, καρδιακή πάθηση (στεφανιαία νόσο), παχυσαρκία,διάφορες μορφές καρκίνου,έλλειψη ασβεστίου και άλλων βιταμινών και προβλήματα στο πεπτικό σύστημα.

7 ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Πολλές φορές άνθρωποι με αλλεργίες ή γευστικές προτιμήσεις αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν το γάλα ως πηγή πολλών θρεπτικών συστατικών και στη θέση του βρίσκουν άλλα υποκατάστατα,όπως είναι το τυρί,το γιαούρτι,τη μυζήθρα κ.α.

8 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Το γάλα είναι απαραίτητο για τον οργανισμό μου διότι εξασφαλίζει την καλή ανάπτυξη και υγεία μου. Με προστατεύει από διάφορα προβλήματα(όπως ανέφερα σε παραπάνω διαφάνεια) και μου δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και κορεσμού.

9 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Εργασία Οικιακής Οικονομίας “ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ” “ΤΟ ΓΑΛΑ ΡΟΔΟΠΗ”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google