Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί διαφάνειες για τον προβολέα ή μια σειρά γεγονότων(πληροφοριών) που μπορούν να προβληθούν μέσω Η.Υ.

3 Επεξεργαστής Παρουσιάσεων Κείμενο Εικόνες Κίνηση Βίντεο Ήχος Οι πληροφορίες παρουσιάζονται στην οθόνη του Η.Υ. Αποτελούνται από αντικείμενα τοποθετημένα στο φόντο Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι: και στο παρασκήνιοσταδιακά.

4 Δημιουργία Παρουσίασης Πρέπει να γνωρίζετε την αρχή και το τέλος της παρουσίασης Τον τρόπο πλοήγησης στα διάφορα θέματα που θα προβάλετε. Θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τη συλλογή πληροφοριών και το σχεδιασμό της παρουσίασηςστο χαρτί.

5 Δημιουργία Παρουσίασης Ο σχεδιασμός μιας παρουσίασης με Η.Υ. αποτελείται από τα εξής βήματα: 1.Ποιο είναι το ακροατήριο 2.Που θα γίνει η παρουσίαση 3.Τι υλικό υπάρχει διαθέσιμο 4.Πότε θα γίνει η παρουσίαση 5.Ποιος είναι ο σκοπός της συγκεκριμένης παρουσίασης

6 Σχεδιάγραμμα Πλάνου Είναι ένα οπτικό περίγραμμα για τις ενέργειες τους ήχους και τις εικόνες που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης μιας παρουσίασης.

7 Σχεδιάγραμμα Πλάνου Ο χρήστης πρέπει να έχει υπόψη του τα πιο κάτω: Να σχεδιάζει απλές και ισορροπημένες οθόνες που να μη παρουσιάζουν πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα Να χρησιμοποιεί πίνακα περιεχομένων για να μπορεί να βρίσκει τις πληροφορίες πιο γρήγορα. Να δείχνει συνέπεια και διορατικότητα κατά το σχεδιασμό για να μη μπερδεύεται και ταυτόχρονα να μη μπερδεύει το ακροατήριο κατά την παρουσίαση

8 Λογικό Διάγραμμα Ο δημιουργός της παρουσίασης πρέπει να σχεδιάσει το Λογικό Διάγραμμα το οποίο πρέπει να παρουσιάζει τον τρόπο σύνδεσης των σελίδων μεταξύ τους


Κατέβασμα ppt "Επεξεργαστής Παρουσιάσεων λογισμικό Ο Επεξεργαστής παρουσιάσεων είναι και αποτελείται από μια ομάδα από οπτικά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη να δημιουργεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google