Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια από τις πιο αστείες κι επιτυχημένες διαφημίσεις, είναι κατά τη γνώμη μου, αυτές της nova.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια από τις πιο αστείες κι επιτυχημένες διαφημίσεις, είναι κατά τη γνώμη μου, αυτές της nova."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μια από τις πιο αστείες κι επιτυχημένες διαφημίσεις, είναι κατά τη γνώμη μου, αυτές της nova

2 Σε μια από αυτές, ένας αστυνομικός πιάνει έναν κλεφτοκοτά και παραποιώντας τις ξένες ταινίες δράσης, του λέει: “ πουτ δε κοτ ντάουν σλόουλι”

3

4 Σε μια άλλη,προσπαθεί να σταματήσει μια γιαγιά με το γαϊδουράκι της, λέγοντάς της: “πουλ όβερ δε γαϊδάρ”

5

6 Η διαφήμιση αυτή, μας παρακινεί να γίνουμε συνδρομητές στη δέσμη καναλιών της Nova

7 Πιστεύω ότι το να είσαι συνδρομητής της nova δεν είναι κάτι το απαραίτητο,ειδικά αν δεν παρακολουθείς καθημερινά τηλεόραση.

8 Βέβαια, θα μπορούσα να παρακολουθώ ταινίες χωρίς διακοπή για διαφημίσεις. Αλλά επειδή με το διάβασμα δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο για ταινίες, ούτε στη nova ούτε σε κανένα άλλο κανάλι, η έλλειψή της δε μου δημιουργεί κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.

9 Άλλωστε, κάθε φορά που βγαίνει μια ταινία που θέλω να δω, κανονίζω με τις φίλες μου και πηγαίνουμε στο σινεμά να τη δούμε...

10 Το καλοκαίρι που έχω περισσότερο χρόνο, πηγαίνω στο video club, διαλέγω μια ταινία και καλώ στο σπίτι την παρέα μου για να τη δούμε μαζί.

11 Επίσης, αρκετές φορές κατεβάζουμε ταινίες από τo internet, όπου εύκολα βρίσκει κανείς και πολλά documenter, για διάφορα θέματα.

12 Η nova λοιπόν είναι κάτι που δε χρειάζομαι και δεν μου λείπει. Οι διαφημίσεις της όμως είναι έργα χιουμοριστικής τέχνης και μου αρέσουν πολύ!

13 Για να δείτε τις διαφημίσεις, ανοίξτε τους συνδέσμους. http://www.youtube.com/watch?v=dxDtg h5Bf3Y&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=9SNHQOi_ d1k&feature=related

14


Κατέβασμα ppt "Μια από τις πιο αστείες κι επιτυχημένες διαφημίσεις, είναι κατά τη γνώμη μου, αυτές της nova."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google