Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φαρμακευτικής Παπαπαναγιώτου Σταυρούλα Παπαπαναγιώτου Βασιλική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φαρμακευτικής Παπαπαναγιώτου Σταυρούλα Παπαπαναγιώτου Βασιλική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φαρμακευτικής Παπαπαναγιώτου Σταυρούλα Παπαπαναγιώτου Βασιλική

2  Ο κλάδος των επιστημών υγείας γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός. Οι επαγγελματίες είναι αναγκασμένοι να είναι άριστα προετοιμασμένοι ώστε να έχουν την ικανότητα να ανταπεξέρχονται σε αυτές τις απαιτήσεις σε ελάχιστο χρόνο.

3  Άριστο βοήθημα για επαγγελματίες υγείας.  Μπορεί να καλύψει την έλλειψη εμπειρίας των νέων επιστημόνων υγείας.

4  Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός ανοίγει το πρόγραμμα PharMed από οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο διαθέτει.

5  Πατώντας στο ανθρώπινο σώμα που εμφανίζεται στην οθόνη, επιλέγονται τα σημεία όπου παρουσιάζονται τα συμπτώματα.

6  Το σύστημα παρουσιάζει τις ενδεχόμενες ασθένειες, τις πιθανές αλληλεπιδράσεις, αλλά και τις ανεπιθύμητες ενέργειες φαρμάκων που θα μπορούσαν να επιφέρουν αυτά τα συμπτώματα.

7  Την τρέχουσα στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε ηλεκτρονική μορφή.  Τα βοηθητικά εγχειρίδια που κυκλοφορούν απαιτούν χρόνο και προαπαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να κατευθυνθεί και προς κάποια σπάνια ασθένεια ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός.

8  Με μικρή έρευνα αγοράς δε βρέθηκε κάτι παρόμοιο.  Το PharMed είναι μία ηλεκτρονική βάση δεδομένων που δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο.  Είναι εύχρηστο προϊόν.  Απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό.  Δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στον επιστήμονα υγείας, επιβεβαιώνοντας τη διάγνωση.

9 Ευχαριστούμε πολύ !


Κατέβασμα ppt "Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Φαρμακευτικής Παπαπαναγιώτου Σταυρούλα Παπαπαναγιώτου Βασιλική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google