Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης

2 Η επιχείρηση που αποσκοπώ να υλοποιήσω θα αφορά τον "Ιατρικό Τουρισμό Επιλογής" (elective medical tourism), κατά την οποία ο ασθενής επιλέγει να ταξιδέψει για να λάβει μια συγκεκριμένη ιατρική υπηρεσία, παρακινημένος από παράγοντες όπως:  το κόστος της υπηρεσίας  την ποιότητα της υπηρεσίας και συνολικά της υγειονομικής περίθαλψης  το χρόνο αναμονής στη χώρα προέλευσής του, για την παροχή παρόμοιας υπηρεσίας  την ευκαιρία να συνδυάσει ιατρική φροντίδα με ψυχαγωγία/ ταξίδι

3 Οι υπηρεσίες που θα παρέχει η “INTERHEALTH HELLAS” είναι μοναδικές και διαφορετικές, διότι στοχεύουν στην εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας σε συνδυασμό με το χαμηλότερο κόστος. Η “INTERHEALTH HELLAS” σε συνεργασία με διακεκριμένες κλινικές θα παρέχει τις εξής υπηρεσίες: Πλαστική/ αισθητική χειρουργική Τεχνητή γονιμοποίηση Οφθαλμολογία Ορθοπεδική θεραπεία και αποκατάσταση

4 Η “INTERHEALTH HELLAS” αποτελείται απο μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία ο ασθενής έχει την δυνατότητα πλοήγησης και στη συνέχεια μέσω διαδικτυακής ή τηλεφωνικής επικοινωνίας επιλέγει και προγραμματίζει το είδος της επέμβασης και τα συναφή. Αναλυτικά,αναλαμβάνει:  Να κλείσει τα αεροπορικά εισητήρια (με ή χωρίς επιστροφή).  Να συνοδέυσει τον ασθενή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο ή στην κλινική και αντιστρόφως (μέσω εκμίσθωσης taxi).  Τη νοσηλεία του ασθενούς (στην αρμόδια συνεργαζόμενη κλινική).  Τη διαμονή του ασθενούς για ανάρρωσή σε ξενοδοχείο (της επιλογής του).  Τη διαμονή πιθανού συνοδού (στο ίδιο ξενοδοχείο).  Τη συνοδεία και την εξασφάλιση άριστης επικοινωνίας του ασθενούς από έναν κατάλληλα καταρτισμένο μεταφραστή. Επιπλέον παροχές:  Δυνατότητα πραγματοποίησης οποιασδήποτε άλλης επιθυμητής ψυχαγωγικής δραστηριότητας μετά την πλήρη ανάρρωση και πριν την αναχώρηση του ασθενούς.

5 Τα έσοδα της εταιρίας θα προκύπτουν από ποσοστά (10%-15% έκαστως) που θα εισπράττει η κλινική με την επέμβαση του ασθενούς καθώς επίσης και από το ξενοδοχείο της διαμονής του. Πιό αναλυτικά:  Η επέμβαση ενός διεθνούς ασθενή υπολογίζεται κατά μέσο όρο 3000€.  Η διαμονή του στο ξενοδοχείο και οι μεταφορές του υπολογίζονται κατά μέσο όρο 1000€. Τέλος, εκτιμάται πως η εταιρία θα έχει minimum 500€ έσοδα από κάθε ασθενή για υπηρεσίες αξίας 4000€.

6 Η δημιουργία της “INTERHEALTH HELLAS” πιθανόν να προκαλέσει κύμα ανταγωνισμού με την εμφάνιση της. Αυτό σημαίνει ότι οι ανταγωνιστικές εταιρίες δεδομένης της φήμης τους, ίσως επιδοθούν στην μείωση των τιμών. Η επιχείρηση μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα σχετικά με τις καλύτερες κλινικές και γιατρούς για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις, βάσει επιστημονικών στατιστικών ερευνών, όσον αφορά τα ποσοστά επιτυχίας έχει επιλέξει τις καλύτερες κλινικές για την κάθε επέμβαση, σε συνδυασμό με τα καταξιωμένα και υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία που θα συνεργάζεται, θα της επιτρέψουν να επιβιώσει έναντι άλλων ανταγωνιστών.

7 Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας !!!


Κατέβασμα ppt "Τμήμα: Οικονομικών Επιστημών Ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Πρίφτης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google