Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός ήταν. Ο Πέτρος από την ηλικία των 14 ετών αναγκάστηκε να μετακομίσει με την οικογένειά του στην Αμερική Στο σχολείο που πήγε γνώρισε τον Fernando και τον Robert. Στα διαλείμματα έκαναν πολύ παρέα. Τα άλλα παιδιά τους κορόιδευαν, επειδή ήταν και οι τρεις από ξένη χώρα.

3 … ο Πέτρος βγήκε με τους φίλους του στο προαύλιο και συζητούσαν για τη μετακόμιση του. Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε μια ομάδα μεγαλύτερων παιδιών. Άρχισαν να τους ενοχλούν και ξεκίνησε ο καυγάς. Οι συνέπειες ήταν τρομερές! Ο καυγάς… …και η κατάληξη του Πέτρου.

4 στο σχολείο… οι δάσκαλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο. Πρώτα ρώτησαν τους αυτόπτες μάρτυρες. Οι φίλοι του Πέτρου βρίσκονται σε δίλημμα στο νοσοκομείο… οι γονείς του Πέτρου έχουν αγωνία, γιατί δεν ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο γιος τους.

5 Να το πω και να σώσω τον φίλο μου… και να πάθω ότι έπαθε ο Πέτρος; Να μην το πω για να μην έχω μπλεξίματα… όμως πρέπει να τιμωρηθούν γι’ αυτό που έκαναν

6 Επηρεάστηκαν για να ομολογήσουν… Από τους γονείς τους Από τους καθηγητές τους Από φίλους που είχαν περάσει τα ίδια Από το διαδίκτυο Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.

7 Τα παιδιά ομολόγησαν όλα όσα έζησαν εκείνη τη στιγμή. Φόβο Πόνο Εκνευρισμό Εικ. α

8 …τσακωμοί μεταξύ των οικογενειών … προβλήματα με τον νόμο και τα δικαστήρια.

9 …έφθασε στο δικαστήριο, όταν χτύπησε το σφυρί. Οι γονείς του Πέτρου δικαιώθηκαν…

10

11 Εικ. β

12 Δημοτικό Σχολείο Μεσιανού Ε΄– ΣΤ΄ Αλέξανδρος Γιάννης Νίκος Λευτέρης


Κατέβασμα ppt "Ο Πέτρος ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν γυμνασμένος και σοβαρός. Η εξωτερική του εμφάνιση δεν σε άφηνε να καταλάβεις πόσο ευαίσθητος και συναισθηματικός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google