Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, ξεκίνησες χαράματα. «Μπροστά στο μέτωπο πεινάνε», σου γράφει ο γιος στα γράμματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, ξεκίνησες χαράματα. «Μπροστά στο μέτωπο πεινάνε», σου γράφει ο γιος στα γράμματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, ξεκίνησες χαράματα. «Μπροστά στο μέτωπο πεινάνε», σου γράφει ο γιος στα γράμματα.

2 Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα.

3 Σου γράφει ακόμα πως κρυώνουν κι είναι τα ρούχα λιγοστά. Σου γράφει: «όμως μη φοβάσαι, εμείς θα πάμ΄ όλο μπροστά».

4 Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα.

5 Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, και πριν χαράξει η αυγή, το χιόνι δεν το λογαριάζεις, πας για να φτάσεις στην κορφή. Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, και πριν χαράξει η αυγή, το χιόνι δεν το λογαριάζεις, πας για να φτάσεις στην κορφή.

6 Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα.

7 Σα μάνα ποιος σε σταματάει, σαν Ελληνίδα ποιος μπορεί τη λευτεριά να σου στερήσει και να’ σαι ακόμα ζωντανή; Σα μάνα ποιος σε σταματάει, σαν Ελληνίδα ποιος μπορεί τη λευτεριά να σου στερήσει και να’ σαι ακόμα ζωντανή;

8 Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε σαν τη φωτιά στην παγωνιά. Άντε κι αυτοί σε καρτερούνε, γυναίκα ηπειρώτισσα.


Κατέβασμα ppt "Πήρες το φόρτωμα στην πλάτη, ξεκίνησες χαράματα. «Μπροστά στο μέτωπο πεινάνε», σου γράφει ο γιος στα γράμματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google