Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

2 ΟΜΑΔΑ 4η ΔΑΜΟΡΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΛΙΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕΝΑΛΑ ΕΡΒΙΣ ΤΣΙΡΙΝΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗ ΒΑΣΙΑ

3

4

5

6 Ιδιαίτερα σημαντικές για την επιτυχία του, είναι οι πληροφορίες που θα αποτελέσουν το περιεχόμενο των φυλλαδίων. Στην περίπτωση μας, οι περισσότερες πληροφορίες του περιεχομένου συγκεντρώθηκαν από τις υπόλοιπες ομάδες και μας στις διέθεσαν για να φτιάξουμε τα φυλλάδια μας.

7 Επιλέγουμε γραμματοσειρά που : θα επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση, με χρώμα που διαβάζεται εύκολα, και τέλος επιλέγουμε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ.

8 Το σχέδιο και το θέμα του φυλλαδίου πρέπει να ταιριάζουν με τις πληροφορίες που θέλουμε να μεταδώσουμε.

9 Ο σχεδιασμός των φυλλαδίων είναι πολύ εύκολος διότι υπάρχουν πολλά προγράμματα επεξεργασίας κειμένου τα οποία προσφέρουν πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ελκυστικών φυλλαδίων.

10 Φροντίζουμε το σχέδιο μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό με το μικρότερο κόστος (π.χ. το κόστος αυξάνετε όσο αυξάνονται τα χρώματα)

11 1 ον ξεκάθαρες πληροφορίες 2 ον σωστά διατυπωμένες 3 ον γλώσσα απλή και κατανοητή (αντίστοιχη προς το κοινό που απευθύνετε ) 4 ον σύντομα μηνύματα ( όχι μακροσκελή κείμενα )

12 ebooks.edu.gr/modules/ebook/sho w.php/DSGL- A110/246/1824,5880/extras/texts/in dexc_1_diafimistiko_odigies.html ebooks.edu.gr/modules/ebook/sho w.php/DSGL- A110/246/1824,5880/extras/texts/in dexc_1_diafimistiko_odigies.html

13


Κατέβασμα ppt "ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google