Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Researching, preparing and supplying information! Έρευνα, ετοιμασία και παροχή πληροφοριών!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Researching, preparing and supplying information! Έρευνα, ετοιμασία και παροχή πληροφοριών!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Researching, preparing and supplying information! Έρευνα, ετοιμασία και παροχή πληροφοριών!

2 Sources of information/Πηγές πληροφοριών Μία ικανή γραμματέας ξέρει πως να ψάξει για πληροφορίες, που να τις εντοπίσει και πώς να παίρνει τα απαραίτητα στοιχεία από αυτές. Επίσης είναι αξιόπιστη στο να παρέχει πληροφορίες οι οποίες είναι ακριβείς και σχετικές με το θέμα.

3 Για να το κάνει αυτό πρέπει να γνωρίζει τις διάφορες πηγές πληροφοριών και πώς χρησιμοποιούνται. Είναι σημαντικό να παρέχει σίγουρες πληροφορίες και σε περίπτωση αμφιβολίας να κάνει έλεγχο εξακρίβωσης πριν τις μεταφέρει.

4 Sources of information/Πηγές πληροφοριών Ερώτηση: Να αναφέρετε ορισμένες πηγές πληροφοριών (από πού μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες)

5 Sources of information/Πηγές πληροφοριών Υπάρχουν διάφορες πηγές πληροφοριών όπως: Αρχεία, εγχειρίδια και Η/Υ Βιβλία και κατάλογοι Εφημερίδες και ημερολόγια Επαφές με διάφορους οργανισμούς

6 Στατιστικές καταγραφές, γραφικές παραστάσεις στοιχείων και διαγράμματα Χρονοδιαγράμματα και προγράμματα Χειρόγραφα, βιβλία οδηγιών Υπηρεσίες πληροφοριών από βιντεοταινίες και DVD/CD


Κατέβασμα ppt "Researching, preparing and supplying information! Έρευνα, ετοιμασία και παροχή πληροφοριών!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google