Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ

2

3

4 ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ο ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ.ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ... 1.ΔΙΑΡΘΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ 2.ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 3.ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΤΩΝ

5 Ο ΑΕΙΦΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΛΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ , ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΩΣ ΜΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

6 ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΥΔΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΙΟΥΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, Η ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ.

7 ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΧΑΡΑΞΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ(ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ,ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΟΣΕΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ) . Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ,ΠΑΡΚΩΝ,ΠΡΑΣΙΩΝ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

8

9

10 ΓΙΑΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ


Κατέβασμα ppt "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google