Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εβδομάδα ασφάλειας και υγείας Κίνδυνοι στο σχολικό χώρο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΟΥ Από τη Στ’ τάξη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εβδομάδα ασφάλειας και υγείας Κίνδυνοι στο σχολικό χώρο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΟΥ Από τη Στ’ τάξη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εβδομάδα ασφάλειας και υγείας Κίνδυνοι στο σχολικό χώρο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΟΥ Από τη Στ’ τάξη

2 Κάποιο παιδί μπορεί εύκολα να χτυπήσει στο σίδερο παίζοντας ή περπατώντας χωρίς να το δει. Ο τραυματισμός μπορεί να είναι μικρός εώς μεγάλος.

3 Εδώ η άσφαλτος είναι ραγισμένη, προφανώς από τα πολλά χρόνια που βρίσκεται εκεί και είναι επικίνδυνη, διότι είναι στο γήπεδο όπου η πλειοψηφία των παιδιών παίζει εκεί τα διαλείμματα.

4 Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το σύρμα στην κάτω πλευρά του είναι αιχμηρό, χωρίς κάποιο κάλλυμα και μπορεί κάποιος/α μαθητής/τρια να κοπεί στο πόδι ή και ακόμα στο χέρι του.

5 Ασυνείδητα ο όποιοσδήποτε μπορεί να στραβοπατήσει στον τροχό και να πέσει, αφού οι τροχοί είναι διασκορπισμένοι στη αυλή του σχολείου.

6 Αυτό το σημείο είναι επικίνδυνο διότι υπάρχει προεξοχή και έτσι εύκολα μπορεί κάποιος να χτυπήσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος του.

7 Τα κάγκελα τα οποία φαίνονται στην φωτογραφία είναι σε πολύ χαμηλό ύψος, πράγμα που τα κάνει επικίνδυνα. Εύκολα τα ψηλά παιδιά μπορούν να χτυπήσουν το κεφάλι τους.

8 Αυτό το σπασμένο σκαλοπάτι γίνεται αιχμηρό και μπορεί εύκολα να σκοντάψει κάποιος και να χτυπήσει.

9 Σε αυτό το αυλάκι μπορεί οποιοσδήποτε να σκοντάψει και να χτυπήσει.


Κατέβασμα ppt "Εβδομάδα ασφάλειας και υγείας Κίνδυνοι στο σχολικό χώρο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΡΟΥ Από τη Στ’ τάξη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google