Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα. Στόχος του θέματος: Η μετάδοση γνώσεων και τρόπου ζωής μέσα από τη διαδικασία σωστής ταξινόμησης ενεργειών και δραστηριοτήτων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα. Στόχος του θέματος: Η μετάδοση γνώσεων και τρόπου ζωής μέσα από τη διαδικασία σωστής ταξινόμησης ενεργειών και δραστηριοτήτων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα

2 Στόχος του θέματος: Η μετάδοση γνώσεων και τρόπου ζωής μέσα από τη διαδικασία σωστής ταξινόμησης ενεργειών και δραστηριοτήτων.

3 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Χαρακτηριστικά Ηλικιών

4 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Τι είναι Πρόγραμμα; Τι είναι Παιδαγωγικό Πρόγραμμα; Τι είναι Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα;

5 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα 

6 Το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα είναι κοινό και για τους 4 Κλάδους!!!

7 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα είναι κοινό και για τους 4 Κλάδους... προσαρμοσμένο στα χαρακτηριστικά των ηλικιών!

8 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα 

9 Αυτοδιοίκηση σημαίνει «διοικητική ανεξαρτησία»....σημαίνει ότι μια ομάδα αναλαμβάνει τη διοίκηση της......με την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών στη λήψη των αποφάσεων......και στην πραγματοποίηση ή υλοποίηση τους.

10 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Εκλογές πρώτων/δεύτερων – ενωμοταρχών/υπενωμοταρχών – ανάληψη υπευθυνοτήτων Ατομική Πρόοδος

11 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Διαδικασία Προγραμματισμού Το πρόγραμμα χρονιάς της ομάδας βασίζεται στις επιθυμίες της ομάδας (παιδιά – στελέχη) βάσει συγκεκριμένης διαδικασίας.

12 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Το επιτυχημένο Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα... Βασίζεται σε μια ενιαία παιδαγωγική Έχει ξεκάθαρους παιδαγωγικούς στόχους. Περιλαμβάνει αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Έχει ποικιλία και ευελιξία και...

13 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Δίνει την ευκαιρία: Να εκφραστούν και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες των παιδιών. Να αποκτηθούν ολοκληρωμένες γνώσεις. Να εξελιχθούν τα παιδιά γνωστικά, συναισθηματικά και κοινωνικά Να καλυφθούν οι προσωπικές ανάγκες των παιδιών.

14 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα Έτοιμοι για Πρόγραμμα ;

15 Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα

16

17

18


Κατέβασμα ppt "Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα. Στόχος του θέματος: Η μετάδοση γνώσεων και τρόπου ζωής μέσα από τη διαδικασία σωστής ταξινόμησης ενεργειών και δραστηριοτήτων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google