Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 alco THE PULSE OF SOCIETY.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 alco THE PULSE OF SOCIETY."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 alco THE PULSE OF SOCIETY

2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ

3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ:alco ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Ε.Σ.Ρ. 12 ΕΝΤΟΛΕΑΣ: E.B.E.A. ΤΥΠΟΣ:ΠΟΣΟΤΙΚΗ (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΜΕΝΩΝ) ΔΕΙΓΜΑ:1.000 ΑΤΟΜΑ, ΗΛΙΚΙΑΣ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ:TYXAIA, ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ:ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΧΡΟΝΟΣ:2 - 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ESOMAR ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕΔΕΑ

4 ΚΥΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

5 ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 26 Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Πιστεύετε ότι η συμφωνία της 26 ης Οκτωβρίου θα οδηγήσει σε ανάκαμψη την οικονομία ή θα προκαλέσει μεγαλύτερη ύφεση;

6 ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 26 Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

7 ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ιδιαιτέρως επιφυλακτική εμφανίζεται η κοινωνία (έχοντας βιώσει τις συνέπειες της εφαρμογής του μνημονίου) η οποία φοβάται ότι και η συμφωνία της 26 ης Οκτωβρίου θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ύφεση.

8 ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Γνωρίζετε το περιεχόμενο της νέας δανειακής σύμβασης;

9 ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

10

11 ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ελάχιστη φαίνεται να είναι η γνώση των πολιτών για το περιεχόμενο της νέας δανειακής σύμβασης. Είναι συνεπώς φανερό ότι οι όποιες τοποθετήσεις βασίζονται ουσιαστικά στην αντίληψη ή / και την εικόνα που υπάρχει και όχι σε πληροφόρηση για τις βασικές πτυχές της.

12 ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 2012 ΒΑΣΗ: ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Φοβάστε ότι το 2012 μπορεί να χάσετε τη δουλειά σας;

13 ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ 2012 ΒΑΣΗ: ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

14 ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Όταν το 64% των εργαζόμενων φοβάται ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα χάσει τη δουλειά του, η κοινωνία βιώνει περιβάλλον ανασφάλειας που την εμποδίζει να λειτουργήσει. Παράλληλα, με δεδομένο ότι η οικονομική δραστηριότητα έίναι σε σημαντικό βαθμό αποτέλεσμα και της ψυχολογίας, η κατανάλωση περιορίζεται, η αγορά συρρικνώνεται και ο κύκλος της ύφεσης ξεκινά και πάλι από την αρχή.


Κατέβασμα ppt "OIKONOMIKO ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 alco THE PULSE OF SOCIETY."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google