Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

4 ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών Β Πληροφορικ ής Σχ. Ετ. 2012- 13.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "4 ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών Β Πληροφορικ ής Σχ. Ετ. 2012- 13."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 4 ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών Β Πληροφορικ ής Σχ. Ετ. 2012- 13

2 Στέγασε τα πάντα σ’ ένα κουτί ανάλογα με τις υποδοχές συσκευών και εμφάνισης. Διάλεξε ανάμεσα σε διάφορους τύπους και μεγέθη για να μπορείς να προσθέσεις επιπλέον συσκευές αλλά και να έχεις καλύτερη ψύξη.

3 Διάλεξε ένα τροφοδοτικό με περισσότερη ισχύ από αυτή χρειάζονται οι συσκευές που θέλεις, για να είναι επαρκές σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.

4 Ο επεξεργαστής είναι η “καρδιά” του υπολογιστή σου. Για περισσότερη ταχύτητα, για καλύτερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση, αναζήτησε τον πιο σύγχρονο

5 Διάλεξε τη μητρική που να υποστηρίζει τα εξαρτήματα που θέλεις. Αναζήτησε το μοντέλο με τις περισσότερες υποδοχές επέκτασης.

6 Διάλεξε κάρτα γραφικών με υψηλό χρονισμό και αρκετή μνήμη για καλύτερη απόδοση στα παιχνίδια και τις εφαρμογές σου. Τοποθέτησε δύο κάρτες γραφικών σε Cross fire ή SLI για ασύγκριτες επιδόσεις.

7 Ανέβασε ταχύτητα σε όλες τις εφαρμογές σου, επιλέγοντας περισσότερη και γρηγορότερη μνήμη. Διάλεξε μοντέλο με ενσωματωμένη ψύκτρα για μεγαλύτερη αντίσταση στη θερμότητα.

8 Προτίμησε HDD για μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ή SSD για εκρηκτική ταχύτητα. Συνδύασε έναν HDD για να τον έχεις σαν αποθήκη και έναν SDD όπου θα βρίσκεται το λειτουργικό σου για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

9 Το λειτουργικό του υπολογιστή σου είναι η > πάνω στην οποία θα εγκαταστήσεις όλα τα υπόλοιπα προγράμματα σου. Χωρίς αυτό ο υπολογιστής σου είναι απλά >. Εγκατάστησε εφαρμογές γραφείου για να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι κείμενα, πίνακες και παρουσιάσεις

10 Μιχάλης Μανσούλ Κρίστιαν Μέντι Γιάννης Χατζημπαρμπεράκης Ντάνιελ Κοσμιντσιούκ Κώστας Λαμπόρντους


Κατέβασμα ppt "4 ο ΕΠΑ.Λ. Αθηνών Β Πληροφορικ ής Σχ. Ετ. 2012- 13."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google