Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος

2  Η σελίδα δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2008.  Περιέχει πληροφορίες για όλα τα οδοντιατρικά νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο με φωτογραφίες, video και άρθρα κρατώντας ενήμερους τους αναγνώστες της για οτιδήποτε συμβαίνει και αφορά την Οδοντιατρική Κοινότητα.  Η ποικιλία των θεμάτων και υπηρεσιών που παρέχει την καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμη τόσο για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές οδοντιατρικής όσο και για επαγγελματίες οδοντιάτρους αλλά και για απλούς πολίτες που ενδιαφέρονται για οδοντιατρικά ζητήματα.

3 Π ΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  Ενημέρωση για επιστημονικές εκδήλωσεις οδοντιατρικού ενδιαφέροντος, παρέχοντας πληροφορίες σχετικές με την ημερομηνία, τον τόπο και το θέμα της εκδήλωσης.  Γενικές πληροφορίες για τους διάφορους κλάδους της οδοντιατρικής (πχ περιοδοντολογία, ενδοδοντία, εξακτική, οδοντική χειρουργική, ορθοδοντική κλπ) μέσα από πληθώρα άρθρων, video και animation.  Παρουσίαση ερευνών οδοντιατρικού περιεχομένου που έχουν πραγματοποιηθεί είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

4  Παρουσίαση συνεντεύξεων Ελλήνων και ξένων εκπροσώπων του οδοντιατρικού χώρου.  Παρουσίαση γενικότερων εξελίξεων στο χώρο της Ιατρικής αλλά και ειδικότερα της οδοντιατρικής επιστήμης.  Δυνατότητα ανάγνωσης αλλά και καταχώρησης αγγελίας οδοντιατρικού περιεχομένου.  Περιέχει ακόμη οδοντιατρικά παιχνίδια και συγκεκριμένα το Dental Adventure που είναι το πιο ρεαλιστικό του είδους του.

5 o Ειδικά για τους φοιτητές οδοντιατρικής:  Παρέχονται πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές, υποτροφίες, λίστες με τις οδοντιατρικές σχολές όλου του κόσμου, καθώς και νέα των οδοντιατρικών σχολών ΑΠΘ και ΕΚΠΑ. o Ειδικά για τους πτυχιούχους οδοντιάτρους:  Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με οδοντιατρικά προϊόντα, με την κατασκευή οδοντιατρικών ιστοσελίδων, με την αναζήτηση εργασίας σε Ελλάδα και Αγγλία, δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης του οδοντιατρείου τους στον κατάλογο της σελίδας καθώς και το «κατέβασμα» χρήσιμων λογισμικών όπως το Dent-O-Soft. o Ειδικά για τους οδοντιατρικόυς ασθενέις  Παρέχεται η δυνατότητα αναζήτησης του κατάλληλου και πιο κοντινού τους οδοντιάτρου.

6 Δ ΟΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ  Η δομή της ιστοσελίδας είναι αρκετά απλή, εύχρηστη και προσιτή στον επισκέπτη καθώς τα περιεχόμενα της είναι χωρισμένα σε ενότητες και εύκολα ο καθένας μπορεί να εντοπίσει αυτό που τον ενδιαφέρει.  Παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης.  Τέλος είναι εφικτή η ομαδική συζήτηση και ο σχολιασμός των διαφόρων δημοσιεύσεων για εύκολη ανταλλαγή απόψεων.

7 Τ Ε Λ Ο Σ Σας ευχαριστούμε!


Κατέβασμα ppt "Ε ΡΓΑΣΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΕΜΑ : ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : Εμμανουηλίδης Γεώργιος & Καρατζιούλας Κωνσταντίνος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google