Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φόρα κι ένα καιρό… στο στρουμφοχωριό είχε γιορτή ! Ο Γκρινιάρης είχε τα γενέθλια του !

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φόρα κι ένα καιρό… στο στρουμφοχωριό είχε γιορτή ! Ο Γκρινιάρης είχε τα γενέθλια του !"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μια φόρα κι ένα καιρό… στο στρουμφοχωριό είχε γιορτή ! Ο Γκρινιάρης είχε τα γενέθλια του !

3 Πίσω από το δέντρο όμως παραμόνευε ο κακός Δρακουμέλ. Δεν μπορούσε να επιτεθεί διότι όλα τα στρουμφάκια ήταν εκεί, κάποιος θα τον έβλεπε και θα φώναζε για βοήθεια! Έπρεπε να σκεφτεί κάτι άλλο…

4 Πάμε Ψιψινέλ … Μόλις σκέφτηκα κάτι για να εξοντώσουμε αυτά τα μικρά, μπλε, απαίσια, ανθρωπάκια… Πάμε Ψιψινέλ … Μόλις σκέφτηκα κάτι για να εξοντώσουμε αυτά τα μικρά, μπλε, απαίσια, ανθρωπάκια… Τέλειααα… νιάααου !

5 Θα φτιάξω ένα μαγικό φίλτρο με το οποίο θα δηλητηριάσω όλο το στρουμφοχωριό. Έτσι θα κυβερνώ μόνος μου ολόκληρη την στρουμφοχώρα. Όσα στρουμφάκια γλιτώσουν θα με υπηρετούν για πάντα !! χιχιχι

6 Τα στρουμφάκια ανύποπτα θα πιούνε το δηλητήριο !!!

7 Τα κατάφερα !! Ο Χαχανούλης έπεσε στην παγίδα μου !

8 Μελένιο δες τι βρήκα… Ένα ακόμη δώρο για τον Γκρινιάρη! Έχει και κάρτα !! Έλα να δούμε τι είναι είμαι πολύ περίεργος… Πάρε το σ’ αυτόν που του ανήκει. Εγώ δεν ανακατεύομαι !

9 Δεν θυμάμαι.. Εγώ νυστάζω..Τελείωσε το πάρτι.. Πάω αμέσως στο κρεβάτι μου… Χουζούρη; Μήπως είδες τον γκρινιάρη ;

10 Γκρινιάρη??? Αυτό πρέπει να είναι για σένα…

11 Αγαπητά μου στρουμφάκια δεν κατάφερα να παρευρεθώ στην μεγάλη γιορτή που διοργανώσατε. Ως ένδειξη της αγάπης μου σας δίνω αυτό το δώρο! Είναι χυμοί από σπάνια φρούτα του δάσους για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Γι’ αυτό και στα μπουκαλάκια γράφει τα ονόματα όλων σας… …Ένας παλιός φίλος

12 ΌΧΙ, μην το ανοίξετε ! Μπορεί να είναι παγίδα του πανούργου Δρακουμέλ. Έχεις δίκαιο Ξεφτέρη ! Γιατί ο αποστολέας δεν έβαλε όνομα ούτε είπε χρόνια πολλά στον Γκρινιάρη ! Γκρινιάρης : Είναι δικό μου…..

13 Άν… το ανοίγαμε να βλέπαμε τι είναι;;; ΌΧΙ μπορεί να εκραγούν !!!

14 Μμμ… άκουσα κάτι για δροσερούς χυμούς.. Που είναι να τους πιούμε ??? ΌΧΙ μπορεί να είναι δηλητήριο !!!

15 Αγαπητοί μου στρουμφοφίλοι, όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε την βοήθεια σας. Πώς μπορούμε να μάθουμε ποιο είναι το περιεχόμενο των μπουκαλιών αν α) ΔΕΝ μπορούμε να τα γευτούμε β) ΟΥΤΕ να τα δούμε.

16 Μην καταστρέψετε τα τεκμήρια ! Συζητήστε με την ομάδα σας για το περιεχόμενο των μπουκαλιών. Μην ξεχάσετε να γράψετε τις υποθέσεις σας !!!

17  Ποτηράκι Νο.1  Ποτηράκι Νο.2  Ποτηράκι Νο.3  Ποτηράκι Νο.4  Ποτηράκι Νο.5  Ποτηράκι Νο.6  Ποτηράκι Νο.7 Το περιεχόμενο των ποτηριών είναι  Ροδόσταγμα/Ανθόνερο  Ξύδι  Πορτοκάλι  Μανταρίνι  Λεμόνι  Οινόπνευμα  Κρασί

18 Τι είναι αυτό? Οοο…Τι ωραίο χρωματιστό δώρο.. Θα το πάρω αμέσως στον αφέντη μου και θα με επιβραβεύσει με άφθονο γάλα…!!

19 Αφέντη Δρακουμέλ δες τι βρήκα…

20 Καταραμένη Ψιψινέλ, αυτό είναι το δώρο για τα απαίσια στρουμφάκια..! Πάλι τα έκανες θάλασσα !!!!! ………. Νιάου …

21 Κατηγορίες μυρωδιών  Ευχάριστες:  Δυσάρεστες:  Ουδέτερες:  Δυνατές-Έντονες:  Αδύνατες:


Κατέβασμα ppt "Μια φόρα κι ένα καιρό… στο στρουμφοχωριό είχε γιορτή ! Ο Γκρινιάρης είχε τα γενέθλια του !"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google