Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΛΙΑΝΤΗ Τ1ΑΤΕΙ-Θ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΛΙΑΝΤΗ Τ1ΑΤΕΙ-Θ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΛΙΑΝΤΗ Τ1ΑΤΕΙ-Θ

2 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ2 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα αυτό εξηγεί τι είναι ένας προσωπικός υπολογιστής και παρουσιάζει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών από βασικά χαρακτηριστικά βασικά χαρακτηριστικά τις οποίες αποτελείται. Όταν ολοκληρώσετε το μάθημα αυτό, θα έχετε μάθει:  γιατί οι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι τόσο χρήσιμοι  να ξεχωρίζετε το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή  να αναγνωρίζετε τις βασικές συσκευές του προσωπικού υπολογιστή  τη χρησιμότητα των βασικών συσκευών του προσωπικού υπολογιστή  τι υπάρχει μέσα στην κεντρική μονάδα του προσωπικού υπολογιστή  να χρησιμοποιείτε τις διάφορες ομάδες πλήκτρων στο πληκτρολόγιο,  ώστε να μπορείτε να πληκτρολογείτε γράμματα, αριθμούς, σύμβολα κ.τ.λ. κ.τ.λ.

3 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ3 Τι είναι ένας προσωπικός υπολογιστής και ποιες είναι οι βασικές συσκευές που τον αποτελούν Τι είναι ένας προσωπικός υπολογιστής και ποιες είναι οι βασικές συσκευές που τον αποτελούν Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής (Η/Υ) είναι ένα σύνολο ηλεκτρονικών- Ηλεκτρονικός Υπολογιστής Ηλεκτρονικός Υπολογιστής ηλεκτρικών συσκευών που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτελούμε διάφορες εργασίες (δακτυλογράφηση, ταξινόμηση, ζωγραφική, σχέδιο, υπολογισμοί, επικοινωνία κ.ά.) που χρειαζόμαστε στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η σημαντική αλλαγή που επέφερε η χρήση του Η/Υ στην οργάνωση της καθημερινής μας ζωής είναι ότι όλες οι εργασίες και δραστηριότητές μας εκτελούνται με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Για αυτό το λόγο, και σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος των διαδόθηκε ευρύτατα σε όλους τους χώρους της ανθρώπινης διαδόθηκε ευρύτατα σε όλους τους χώρους της ανθρώπινης δραστηριότητας. Υπάρχουν διάφορα συστήματα Η/Υ τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών.

4 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ4


Κατέβασμα ppt "ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΡΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΑΛΙΑΝΤΗ Τ1ΑΤΕΙ-Θ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google