Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου.

2 Η Σελήνη είναι ο μοναδικός φυσικός δορυφόρος της Γης και ο πέμπτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του ηλιακού μας συστήματος. Η μέση απόσταση της Γης από τη Σελήνη είναι 384.403 χιλιόμετρα.

3 Η Σελήνη περιφέρεται γύρω από τη Γη. Αυτό διαρκεί 29,53 μέρες. Επίσης, η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της. Αυτό διαρκεί 27,3 μέρες.

4 Οι φάσεις της Σελήνης οφείλονται στη συνεχή αλλαγή της θέσης της ως προς τον Ήλιο, καθώς περιφέρεται γύρω από τη Γη.

5 Τον Ιούλιο του 1969, ο Neil Armstrong και ο Buzz Aldrin έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης. ο Neil Armstrong Η επιφάνεια της Σελήνης

6

7 Παναγιώτα Χαραλάμπους Στ’1


Κατέβασμα ppt "Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google