Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΣΕΛΗΝΗ Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΣΕΛΗΝΗ Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΣΕΛΗΝΗ Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου.

2 Η Σελήνη είναι ο μοναδικός φυσικός δορυφόρος της Γης και ο πέμπτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του ηλιακού μας συστήματος. Η μέση απόσταση της Γης από τη Σελήνη είναι χιλιόμετρα.

3 Η Σελήνη περιφέρεται γύρω από τη Γη. Αυτό διαρκεί 29,53 μέρες
Η Σελήνη περιφέρεται γύρω από τη Γη. Αυτό διαρκεί 29,53 μέρες. Επίσης, η Σελήνη περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της. Αυτό διαρκεί 27,3 μέρες.

4 Οι φάσεις της Σελήνης οφείλονται στη συνεχή αλλαγή της θέσης της ως προς τον Ήλιο, καθώς περιφέρεται γύρω από τη Γη.

5 Τον Ιούλιο του 1969, ο Neil Armstrong και ο Buzz Aldrin έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης. Η επιφάνεια της Σελήνης ο Neil Armstrong

6 Παράξενα και όμως αληθινά

7 Παναγιώτα Χαραλάμπους Στ’1
Ευχαριστώ για την προσοχή σας Παναγιώτα Χαραλάμπους Στ’1


Κατέβασμα ppt "Η ΣΕΛΗΝΗ Πήρε το όνομα της από την Ελληνική μυθολογία. Ήταν κόρη του Υπερίωνα και της Θείας. Ήταν αδελφή της Hούς (Αυγής) και του Ηλίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google