Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε είναι το PLANNER 5D. Είναι μια εφαρμογή η οποία χρησιμεύει στην σχεδίαση κτηρίων σε μορφή 2D και 3D.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε είναι το PLANNER 5D. Είναι μια εφαρμογή η οποία χρησιμεύει στην σχεδίαση κτηρίων σε μορφή 2D και 3D."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε είναι το PLANNER 5D. Είναι μια εφαρμογή η οποία χρησιμεύει στην σχεδίαση κτηρίων σε μορφή 2D και 3D.

3 Αρχικά φτιάξαμε έναν λογαριασμό στην σελιδα https://planner5d.com αφού μας δόθηκε η έγκριση αρχίσαμε να φτιάχνουμε το κτήριο Μετά προσθέσαμε τα έπιπλα και στην συνέχεια βάλαμε πόρτες και τζάμια. Τέλος σχεδιάσαμε τον εξωτερικό χώρο και προσθέσαμε έπιπλα και φυσικά την πισίνα.

4 Το PLANNER 5D είναι πολύ χρήσιμη εφαρμογή στο εκπαιδευτικό σύστημα. αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαθήματα που έχουν σχέση με το σχέδιο όπως το μαθημα επιλογής της β τάξης και Τα εικαστικά που διδάσκονται σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου


Κατέβασμα ppt "Η εφαρμογή που χρησιμοποιήσαμε είναι το PLANNER 5D. Είναι μια εφαρμογή η οποία χρησιμεύει στην σχεδίαση κτηρίων σε μορφή 2D και 3D."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google