Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ερωτηματολόγιο για τα tattoos και το piercing. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο δόθηκαν από μαθητές της Β’ Γυμνασίου & Β’ Λυκείου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ερωτηματολόγιο για τα tattoos και το piercing. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο δόθηκαν από μαθητές της Β’ Γυμνασίου & Β’ Λυκείου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ερωτηματολόγιο για τα tattoos και το piercing. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο δόθηκαν από μαθητές της Β’ Γυμνασίου & Β’ Λυκείου.

2

3  Όσο οι μαθητές του Γυμνασίου τόσο και οι μαθητές του Λυκείου θα έκαναν piercing σε ποσοστό 60%.

4

5  Οι περισσότεροι μαθητές θα έκαναν piercing στη μύτη.  Ακολουθούν το φρύδι, η γλώσσα και το χείλος με περισσότερη απήχηση στο Λύκειο.  Τέλος, piercing στην κοιλιά επιλέχθηκε μόνο από μαθητές του Λυκείου.

6

7  Οι μαθητές του Γυμνασίου σε ποσοστό 60% δε θα φορούσαν το σκουλαρίκι όπου τους το απαγόρευαν.  Αντίθετα, οι μαθητές στο Λύκειο σε ποσοστό 60% θα φορούσαν το σκουλαρίκι ακόμα κι αν τους το απαγόρευαν.

8

9

10  Στο Λύκειο και στο Γυμνάσιο οι μαθητές πιστεύουν πως κατάλληλη ηλικία για piercing είναι 16-20.  Ακολουθεί η ηλικία των 20+.  Τέλος, η ηλικία 13-15.

11

12

13  Οι μαθητές του Γυμνασίου πιστεύουν ότι τα tattoos και τo piercing είναι το ίδιο επικίνδυνα.  Οι μαθητές του Λυκείου πιστεύουν πως τα tattoos είναι περισσότερο επικίνδυνα από το piercing.

14

15  Οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου θεωρούν ως καταλληλότερη ηλικία 18-25. Ακολουθούν οι ηλικίες 25+ και 15-18.

16

17  Οι περισσότεροι μαθητές πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να έχουν την άδεια των γονιών τους για κάποια από τις παραπάνω ενέργειες.

18 Ομάδα E-twinning Ευχαριστούμε για την προσοχή σας…!!!


Κατέβασμα ppt "Ερωτηματολόγιο για τα tattoos και το piercing. Οι απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο δόθηκαν από μαθητές της Β’ Γυμνασίου & Β’ Λυκείου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google