Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πανελλήνιο Πρόγραμμα Κατ’οίκον Παρακολούθησης ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πανελλήνιο Πρόγραμμα Κατ’οίκον Παρακολούθησης ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πανελλήνιο Πρόγραμμα Κατ’οίκον Παρακολούθησης ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας

2 Το πλεονέκτημα για τον ασθενή είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του, μειώνοντας παράλληλα το άγχος ενός καρδιακού επεισοδίου.Το πλεονέκτημα για τον ασθενή είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του, μειώνοντας παράλληλα το άγχος ενός καρδιακού επεισοδίου. Τα πλεονεκτήματα για τον καρδιολόγο είναι:Τα πλεονεκτήματα για τον καρδιολόγο είναι: Αποσυμφόρηση του έργου του από ενοχλήσεις άνευ λόγου. Καταγραφή ΗΚΓ την στιγμή του ενοχλήματος. Ενίσχυση της σχέσης του θεράποντος ιατρού προς τον ασθενή.

3 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ISO 13485: 2003 EN ISO 13485:2012 ISO 9001: 2008 CE-0473 Medical device ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

4 Ενημερώνει τον συνδρομητή.Ενημερώνει τον συνδρομητή. Αποστέλλει το ΗΚΓ στον θεράποντα ιατρό του.Αποστέλλει το ΗΚΓ στον θεράποντα ιατρό του. Εφόσον διαγνωσθεί πρόβλημα και ο θεράπων ιατρός του δεν είναι διαθέσιμος τότε: Δίνει τις απαραίτητες ιατρικές συμβουλές.Δίνει τις απαραίτητες ιατρικές συμβουλές. Δίνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.Δίνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ενεργοποιεί την διαδικασία διάσωσης.Ενεργοποιεί την διαδικασία διάσωσης.

5 Τοποθέτηση Συσκευής10 - 20 ΄΄ Καταγραφή45 ΄΄ Τηλεφωνική κλήση10 - 15 ΄΄ Περιγραφή Συμπτωμάτων15 - 30 ΄΄ Αποστολή Καρδιογραφήματος 50 ΄΄ Συνολικά (Μέσος Όρος) < 3 λεπτά

6

7

8

9

10 Η Τηλεϊατρική ► Σώζει Ζωές. ► Συνδέει τον ασθενή με τον Ιατρό του. ► Αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας στον ασθενή και στην οικογένειά του. ► Προφυλάσσει από “αυτο-διάγνωση”. ► Αποτρέπει άσκοπες διακομιδές στα νοσοκομεία.


Κατέβασμα ppt "Πανελλήνιο Πρόγραμμα Κατ’οίκον Παρακολούθησης ασθενών υψηλού καρδιαγγειακού κινδύνου Με την ευγενική χορηγία της εταιρείας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google