Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 1 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 1 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

2 1 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ( ΕΝΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ )

3 2 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ( προσδιορισμός και καταγραφή των ωφελειών σε σχέση με εναλλακτικές προσεγγίσεις - βάσει της κλίμακας ) ΩΦΕΛΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ / ΤΑ ΝΕΟ ( Α ) ΜΕΛΗ ( προσδιορισμός και καταγραφή των ωφελειών σε σχέση με εναλλακτικές δυνητικές προσεγγίσεις - βάσει της κλίμακας των Σάββα & Βόνα ) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΩΦΕΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ Η ΜΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

4 2 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΡΑΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ « ΚΟΙΝΟ » ΟΡΑΜΑ ( ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΒΒΑ & ΒΟΝΑ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ )

5 3 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΡΑΜΑ ( Βάσει της κλίμακας Σάββα & Βόνα ) ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ.

6 4 ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ & ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ & ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΕΥΘΗΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ( π. χ. σεμινάρια, εκπαίδευση κ. α.)

7 5 ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ‘ ΝΕΟ ’ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

8 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Κατέβασμα ppt "ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. 1 Ο ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google