Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

45 ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης. Ιστορία του σχολείου μας Το σχολείο μας είναι γνωστό ως “του Μάνιου”. Ο Γεώργιος Μάνιος ήταν δάσκαλος του σχολείου από το.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "45 ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης. Ιστορία του σχολείου μας Το σχολείο μας είναι γνωστό ως “του Μάνιου”. Ο Γεώργιος Μάνιος ήταν δάσκαλος του σχολείου από το."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 45 ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης

2 Ιστορία του σχολείου μας Το σχολείο μας είναι γνωστό ως “του Μάνιου”. Ο Γεώργιος Μάνιος ήταν δάσκαλος του σχολείου από το έτος ιδρύσεώς του το 1914 και αργότερα διευθυντής ως το 1949-1950.

3 Το 1917 το σχολείο μεταφέρεται προσωρινά λόγω πυρκαγιάς στο διδακτήριο που υπήρχε στο οικόπεδο μεταξύ των οδών Ολυμπιάδος- Θεοτοκοπούλου-Βλαχάβα Επί Τουρκοκρατίας το οικόπεδο χρησιμοποι- ούνταν ως νεκροταφείο. Το παλιό προσωρινό διδακτήριο χτίστηκε με πλίνθους και υλικά από το νεκροταφείο και διατηρήθηκε ως το 1956 που αντικαταστάθηκε από το σημερινό κτίσμα.

4 Σήμερα το σχολείο λειτουργεί ως ενιαίο αναμορφωμένο 12θέσιο. Υπάρχει βιβλιοθήκη, αίθουσα υπολογιστών, θέατρο, αίθουσα γυ- μναστικής, εργαστήριο ζωγραφικής και κτίριο διοίκησης.


Κατέβασμα ppt "45 ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης. Ιστορία του σχολείου μας Το σχολείο μας είναι γνωστό ως “του Μάνιου”. Ο Γεώργιος Μάνιος ήταν δάσκαλος του σχολείου από το."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google