Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Nάου Χριστοδούλη H ιστορία του ιού της γρίπης Το ποίημα γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη Στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος με τίτλο >

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Nάου Χριστοδούλη H ιστορία του ιού της γρίπης Το ποίημα γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη Στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος με τίτλο >"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Nάου Χριστοδούλη H ιστορία του ιού της γρίπης Το ποίημα γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη Στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος με τίτλο >

2 Nάου Χριστοδούλη Το όνομά μου είναι Λουίζ και ζω στο Κάνσας Θα σας λύσω το γριπο-κουίζ και στην υγειά σας!! Έχω ένα πονόλαιμο βήχα και μυικούς πόνους πυρετό και παιδεμό γρίπη με πολλούς τόνους!!!!! Κόλλησα από μια φίλη μου και οι φίλοι μου από μένα, η γρίπη εξαπλώνεται. Φυλάξου και για σένα. Ο ιός εκσφενδονίστηκε από μια χώρα στην άλλη από μια πάπια στην αρχή στο γουρούνι από την άλλη. Πώς όμως ταξίδεψε και πάει στην Ελλάδα από την Κίνα στην Αμερική μου έρχεται ζαλάδα.

3 Nάου Χριστοδούλη Πριν έξι μήνες πάει καιρός που ο ιός ήταν σε πάπια που έμενε στην Κίνα και δεν έπαιρνε χάπια. Μαζί της ζούσαν δυο και τρεις και πάπιες μιλιούνια που όλες ασθένησαν και τρέχουν τα ρουθούνια.

4 Nάου Χριστοδούλη Στη φάρμα όμως που ήτανε δίπλα τους κατοικούσαν πολλά γουρούνια ευτραφή που πολύ βρωμούσαν. Μια μέρα η πιο άτακτη πάπια που την έλεγαν ΄Κάρμα΄ ανώμαλα προσγειώθηκε στη φάρμα. Τα γουρούνια οσφρήστηκαν το χώμα που πηδούσε και τότε κι άρχισαν να φτερνίζονται σα να βροντούσε!

5 Nάου Χριστοδούλη Ο κτηνοτρόφος αγκάλιασε ένα μικρό γουρουνάκι και γρήγορα ξεκίνησε να έχει συναχάκι.

6 Nάου Χριστοδούλη Κόλλησε τη γυναίκα του που πουλούσε παγωτά κι εκείνη το μετέδωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Η Τζέιν η φοιτήτρια έφαγε το παγωτό εκεί, έφυγε από την Κίνα και πήγε στην Αμερική.

7 Έμενε στην ίδια γειτονιά με μένα, την κέρασα αναψυκτικό και μου΄δωσε και μένα. Ήπιαμε από το ίδιο ποτήρι το ποτό, και το βράδυ είχα πυρετό.

8 Nάου Χριστοδούλη Τώρα εγώ κόλλησα τη φίλη απ΄την Ελλάδα, που έφυγε για τη χώρα της γιατί έχει λιακάδα.

9 Nάου Χριστοδούλη Πήγαν φίλοι και γνωστοί με φιλιά να την χαιρετήσουν και όλοι τους κολλήσανε προτού καν της μιλήσουν. Από την Κίνα στην Αμερική, από την Ελλάδα πιο εκεί, σε όλο τον κόσμο θα ταξιδέψει και πολύ θα τον παιδέψει. Να λοιπόν από πάπια πως πήγε σε γουρούνια και μετά σε άνθρωπο και αρρώστησαν μιλιούνια…


Κατέβασμα ppt "Nάου Χριστοδούλη H ιστορία του ιού της γρίπης Το ποίημα γράφτηκε από τη Νάου Χριστοδούλη Στα πλαίσια του εξατομικευμένου προγράμματος με τίτλο >"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google