Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

F SECURE VS NORTON. Vs O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "F SECURE VS NORTON. Vs O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 F SECURE VS NORTON

2 Vs

3 O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus ανήκει αναμφίβολα και το KASPERSKY.Πλέων οι νέες εκδόσεις του F SECURE, KASPERSKY και NORTON internet security (έχοντας ενσωματώσει antivirus, antispyware, firewall και πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά )υπόσχονται πολύ μεγάλη ασφάλεια, αλλά πιο antivirus είναι το καλύτερο και πια η πιο συμφέρουσα επιλογή;

4 Προς μεγάλη έκπληξη αρκετών αναγνωστών θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι το NORTON κατατάσσεται τρίτο καλύτερο antivirus λόγω της μικρότερης ασφάλειας που διαθέτει.Ναι διαβάζεται καλά, δηλαδή μην νομίσετε ότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη (και ακόμα περισσότερη) ασφάλεια, απλώς έχει υπερεκτιμηθεί, κι λόγω της αυξημένης ζητήσεως κατέληξε να θεωρείται το καλύτερο. Αν όμως ψάξετε, ακόμα και στο internet θα διαπιστώσετε ότι πολλοί που δοκίμασαν αυτό και τα άλλα 2 antivirus για τα οποία κάνω αναφορά, προτίμησαν τα άλλα δυοκαι περισσότερο το F SECURE. Το NORTON ανίχνευσε (σε έναν υπολογιστή) 4 ιούς λιγότερους από το KASPERSKY και 5 λιγότερους από το F SECURE.

5 Δεύτερο έρχεται (με μικρή διαφορά από το πρώτο και το τρίτο) το KASPERSKY που αναμφίβολα έχει δίκαια κατακτήσει την φήμη ενός πολύ καλού antivirus. Τα λόγια είναι περιττά!

6 Και το πρώτο και καλύτερο antivirus είναι σαφέστατα το F SECURE, που αν και όχι τόσο γνωστό αξίζει την φήμη του και με το παραπάνω. Ένα δείγμα (σε όσους έχουν αμφιβολίες) της φήμης και της αξίας του είναι πως όλες οι κρατικές αλλά και πολλές ευρωπαϊκές υπηρεσίες, οι οποίες δέχονται καθημερινά επιθέσεις από virus, spyware programs και hackers, έχουν το F SECURE το οποίο διαφυλάσσει, με επιτυχία, όλες τις σημαντικές πληροφορίες και την υγεία των υπολογιστών των υπηρεσιών αυτών, και χάρη στην αποτελεσματικότητα του F SECURE εξακολουθούν να το εμπιστεύονται!

7 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS NORTON: Εύκολο στην χρήση (και το antivirus και το internet security) Ασφάλεια αρκετή έως πολύ, αλλά μικρότερη σε σχέση με το KASPERSKY και το F SECURE

8 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS KASPERSKY: Δυνατό antivirus με μεγάλη ασφάλεια και πολύ καλή προστασία από ιούς και άλλες απειλές Σχετικά δύσχρηστο

9 ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 3 ANTIVIRUS F SECURE: Το καλύτερο πρόγραμμα αντιμετώπισης ιών, κατασκοπευτικών προγραμμάτων και hackers Αρκετά δύσχρηστο

10 Κλείνοντας πρέπει να αναφέρω πως και το καλύτερο antivirus προσφέρει σχετική ασφάλεια και πως ο καλύτερος τρόπος να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας είναι να προσέχετε εσείς οι ίδιοι! ΥΓ: Αν έχετε επιλέξει ένα από τα τρία παραπάνω antivirus να ξέρετε πως κάνατε σωστή επιλογή. Επίσης καλό είναι και το Panda.


Κατέβασμα ppt "F SECURE VS NORTON. Vs O τίτλος αυτός θα ήταν πιο εύστοχος αν λεγόταν F SECURE vs KASPERSKY vs NORTON. Κι αυτό γιατί στην λίστα των «μεγάλων» antivirus."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google