Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιώργος Βαλτατζής.  Η CROSS ιδρύθηκε το 1989 στη πόλη του Πειραιά με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις « με το κλειδί στο χέρι » στην Ελληνική Ναυτιλιακή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιώργος Βαλτατζής.  Η CROSS ιδρύθηκε το 1989 στη πόλη του Πειραιά με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις « με το κλειδί στο χέρι » στην Ελληνική Ναυτιλιακή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γιώργος Βαλτατζής

2  Η CROSS ιδρύθηκε το 1989 στη πόλη του Πειραιά με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις « με το κλειδί στο χέρι » στην Ελληνική Ναυτιλιακή βιομηχανία.  Καλύπτοντας μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και συστημάτων η CROSS αναδείχθηκε σε βασικό προμηθευτή τεχνικών λύσεων για υπάρχοντα και υπό κατασκευή πλοία  Από ίδρυσής της η CROSS προσέφερε υπηρεσίες, σχεδόν, σε κάθε Ελληνική Ναυτιλιακή εταιρία και πολλές υπεράκτιες. Προσφέροντας από ανταλλακτικά και μηχανήματα μέχρι εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία σύνθετων λύσεων αυτοματισμού η CROSS σήμερα έχει ισχυρή παρουσία στο χώρο της Ναυτιλιακής βιομηχανίας.

3  Το 1995, η εταιρία μπήκε δυναμικά στο Βιομηχανικό τομέα, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις εφαρμοσμένης Μηχανικής και αυτοματισμού στη Βιομηχανία Υγρών καυσίμων (in-line Fuel Oil Blending, Gantry automation – Truck / rail / ship loading, κλπ ) και επεκτάθηκε σε συστήματα ενεργητικής πυροπροστασίας, επεξεργασίας υδάτινων πόρων, κλπ.  Με βάση τη μακροχρόνια εμπειρία μας, η CROSS ανέπτυξε σειρά λύσεων “state-of-the-art, skid mounted” περιλαμβανομένων νησίδων Φόρτωσης υγρών καυσίμων, συστήματα in-line ανάμειξης πετρελαιοειδών, σταθμούς ενεργητικής πυροπροστασίας, για περιοχές ex-proof, σε Δεξαμενόπλοια, Εγκαταστάσεις Φόρτωσης ( σε Β / Ο, πλοία ) υγρών καυσίμων, κλπ.

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14  Από τα μέσα του 2013, η CROSS ασχολήθηκε με το σύστημα Εισροών - Εκροών και τις απαιτήσεις της ΓΓΠΣ ειδικά για τις Εγκαταστάσεις Πετρελαιοειδών ( ΕΚΟ / REVOIL / AEGEAN / ETEKA) που συντηρεί.  Οι Εγκαταστάσεις είναι εφοδιασμένες με εξοπλισμό Honeywell Enraf / Contrec περίπου 20 ετίας, πού όμως λειτουργεί απροβλημάτιστα όταν συντηρείται σωστά. Πλην όμως, υπάρχουν μέρη του εξοπλισμού πού θα απαιτήσουν αναβάθμιση ( Λογισμικό πακέτο ΦΒΟ MeterWin).  Για τον παραπάνω λόγω μηχανικοί λογισμικού της Honeywell Enraf & CROSS επισκέφτηκαν τις Εγκαταστάσεις ΕΚΟ Ηρακλείου και HF Ασπροπύργου, κατέγραψαν τις λειτουργικές απαιτήσεις των Σταθμών και έγραψε τον απαιτούμενο κώδικα επικοινωνίας με τους υπάρχοντες επιτηρητές φορτώσεων Contrec 1010D.

15

16

17 Οι απαιτήσεις της ΓΓΔΕ / ΓΓΠΣ για σταθμούς Φόρτωσης υγρών καυσίμων σε Διυλιστήρια και Εγκαταστάσεις Διακίνησης Πετρελαιοειδών, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Αριθμ. ΔΕΦΚ Α 5010479 ΕΞ 30.4.2014 (ΦΕΚ Β΄ 1156/07-05-2014) που δημοσιεύτηκαν τον Μάιο του 2014 απαιτούν οι εγκαταστάσεις να εγκαταστήσουν και θέσουν σε λειτουργία συστήματα εισροών /εκροών μέσα σε ένα χρόνο (Μάιος 2015!)

18 Control room/ Office

19  Η λύση έρχεται με τη συνεργασία της CROSS με την IASSOFT Ltd και τη Δημιουργία της CROSS Software Solutions http://cross-software-solutions.gr  Η εταιρεία IASSOFT Ltd σχεδιάζει, αναπτύσσει και συντηρεί λογισμικό και συστήματα βιομηχανικών αυτοματισμών και το προσωπικό της έχει μακροχρόνια εμπειρία ( από το 1998) στην ανάπτυξη λογισμικού φορτώσεων εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων ( λογισμικό TruckManager και Truckman.NET)  Η IASSOFT σχεδιάζει επίσης, και αναπτύσσει συστήματα SCADA και εξειδικευμένες λύσεις συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού, μονάδων αυτομάτου ελέγχου και μετρητικών συστημάτων

20  Η CROSS έχει συνεργαστεί με την IASSOFT για την ένταξη 2 νέων επιτηρητών φορτώσεων Contrec 1010 Α στις Εγκαταστάσεις AVIN στους Αγίους Θεοδώρους όπου έχει τρέχει από το 1998 αρχικά το TruckManager και στην συνέχεια το Truckman.NET (TAS) της IASSOFT Ltd και περιλαμβάνει :  Terminal Automation System Additives subsystem Interface to SAP Terminal gate and truck weighing Deliveries and customs clearance  Tank Gauging System  SCADA System

21  Η εταιρία CROSS Software Solutions έχει θέσει ως κύριο στόχο της την παροχή ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης για τα προϊόντα της και την ανάπτυξη και παροχή αξιόπιστων λύσεων λογισμικού οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

22 Παρεχόμενες Υπηρεσίες  Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αναλύονται στις παρακάτω 5 βασικές κατηγορίες :  Τεχνικές Μελέτες και Σχεδιασμός  Ολοκλήρωση συστημάτων  Υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού  Υπηρεσίες εκπαίδευσης χρηστών  Υποστήριξη και συντήρηση μετά την πώληση

23 Γιατί να προτιμήσετε την CROSS Software Solutions  Οι εταίροι της CROSS Software Solutions έχουν πολυετή εμπειρία στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες τους και διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να διεκπεραιώνουν όλα τα έργα, από πολύ απλές συντηρήσεις και αποκατάσταση βλαβών μέχρι την σχεδίαση και υποστήριξη πολύπλοκων λύσεων αυτοματισμού.

24 Βασικά πλεονεκτήματα  Υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και εμπειρία για πάνω από 25 έτη.  Εξειδικευμένη και καταρτισμένη τεχνική ομάδα αποτελούμενη κυρίως από μηχανικούς.  Εξειδικευμένες και ειδικά προσαρμοσμένες εφαρμογές για κάθε πελάτη.  Συνεχής υποστήριξη και αφοσίωση στους πελάτες.  Ολοκληρωμένη υποστήριξη λύσεων λογισμικού, από τα αρχικά στάδια της ανάλυσης και της σχεδίασης, μέχρι την τελική εγκατάσταση, συντήρηση και υποστήριξη μετά την πώληση.


Κατέβασμα ppt "Γιώργος Βαλτατζής.  Η CROSS ιδρύθηκε το 1989 στη πόλη του Πειραιά με στόχο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις « με το κλειδί στο χέρι » στην Ελληνική Ναυτιλιακή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google