Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χριστουγεννιάτικο Κουίζ Gonso-2008 ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ Δ1 Οι φωτογραφίες είναι, η α) Β737Classic, η β)Β737NG. O μοχλός των Speedbrakes, έχει το μισό πάχος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χριστουγεννιάτικο Κουίζ Gonso-2008 ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ Δ1 Οι φωτογραφίες είναι, η α) Β737Classic, η β)Β737NG. O μοχλός των Speedbrakes, έχει το μισό πάχος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χριστουγεννιάτικο Κουίζ Gonso-2008 ΔΥΣΚΟΛΟ

2 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ1 Οι φωτογραφίες είναι, η α) Β737Classic, η β)Β737NG. O μοχλός των Speedbrakes, έχει το μισό πάχος στα NG. Γιατί? α β

3 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ2 Ποιός είναι ο τύπος του αεροσκάφους?

4 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ3 Ποιάς αεροπορικης εταιρείας αεροσκάφος είναι αυτό?

5 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ4 Τί προκάλεσε αυτήν τη ζημία?

6 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ5 Ποιoί τύποι αεροσκαφών της Boeing δεν έχουν «φορέσει» ποτέ winglets? ( μόνο μοντέλα, όχι εκδόσεις.)

7 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ 6 Από τα αεροδρόμια με έναν διάδρομο στην Ευρώπη, είναι αυτό με την μεγαλύτερη επιβατική κίνηση. (Mιλάμε για έναν διάδρομο σε χρήση την φορά. Χωρίς παράλληλες απο/προσγειώσεις)

8 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ7 Ποιάς ευρωπαικής αεροπορικής εταιρείας αεροσκάφος είναι αυτό?

9 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ8 Υπάρχει αεροσκάφος, το οποίο στην άτρακτό του έχει ολόσωμη φωτογραφία ενός ποδοσφαιριστή (μόνο αυτού). Ποιά η εταιρεία και ποιός ο παίκτης?

10 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ9 Ποιάς ευρωπαικής αεροπορικής εταιρείας αεροσκάφος είναι αυτό?

11 ΕΡΩΤΗΣΗ Δ10 Υπάρχει αεροδρόμιο στην Ευρώπη, που έχει 2 προσεγγίσεις ILS στον ίδιο διάδρομο και πρός την ίδια κατεύθυνση. Ποιό το αεροδρόμιο και ποιός ο λόγος των δύο ΙLS? (Τα δύο ILS συνήθως λειτουργούν ταυτόχρονα, δεν είναι το ένα stand-by μήν χαλάσει το άλλο)

12 Kαλές Γιορτές και καλά κέρδη !


Κατέβασμα ppt "Χριστουγεννιάτικο Κουίζ Gonso-2008 ΔΥΣΚΟΛΟ. ΕΡΩΤΗΣΗ Δ1 Οι φωτογραφίες είναι, η α) Β737Classic, η β)Β737NG. O μοχλός των Speedbrakes, έχει το μισό πάχος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google