Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μετά τις εκλογές του 2014 Ξεκίνησα να το γράφω 2.6.14.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μετά τις εκλογές του 2014 Ξεκίνησα να το γράφω 2.6.14."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μετά τις εκλογές του 2014 Ξεκίνησα να το γράφω 2.6.14

2  Τελείωσαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς και οι ευρωεκλογές!! Το ερώτημα είναι: τι άλλαξε; καθώς και το: μήπως πρόκειται κάτι ν’ αλλάξει;  Ας ξεκινήσουμε χαλαρά!!  Θυμήθηκα, ένα σχετικό ανέκδοτο, που το ξέρω ίσως, πάνω από 35χρόνια!!  Έλεγε λοιπόν το ανέκδοτο: Μία παρέα επιστημόνων και λοιπών, προσγειώθηκε στον πλανήτη Άρη. (Κάτι αδιανόητο για την εποχή εκείνη) Βρήκαν ανθρώπους κι εκεί, και κατάφεραν να συνεννοηθούν!! Ήταν όμως πολύ μπροστά από κάθε πλευρά.  Ξεναγήσανε λοιπόν τους γήινους, προς πολλές κατευθύνσεις, μεταξύ των άλλων, τούς έδειξαν το εργαστήριο που αναπαρήγαγαν ανθρώπους, δηλαδή, τα μικρά παιδιά!!  Κι αφού τελείωσε η ξενάγηση, ρώτησαν οι Αρηανοί τους γήινους:  -Εσείς, πως κάνετε την αναπαραγωγή των παιδιών;  Φωνάζουν μία από τις γυναίκες κι ένα άνδρα, κι ενώπιον όλων έκανε το ζευγάρι σεξ. Αφού τελείωσαν, ρωτάνε πάλι οι Αρηανοί:  -Που είναι το παιδί;  -Α! το παιδί, ύστερα από εννέα μήνες θα γεννηθεί!  -Τότε, γιατί στο τέλος βιάζονταν τόσο πολύ; ;

3 Το μικρό χωριό  Θα ξεκινήσω από τα πολύ μικρά διαμερίσματα, και ειδικότερα, από το ίδιο το μικρό χωριό μου!!  Οι μόνιμοι κάτοικοι σε άτομα, που μένουν και τον χειμώνα είναι, μαζί με τα μικρά παιδιά, περίπου 46, και οι οικογένειες, μαζί μ’ αυτές που αποτελούνται μόνο από ένα άτομο, 18, οι μόνιμοι κάτοικοι που είναι και ψηφοφόροι, είναι 37, ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είναι περί τους 180!!  Για τον δήμο, ήταν υποψήφιοι σε διαφορετικές παρατάξεις, ουσιαστικά, δύο άτομα! Ψήφισαν περί τους 150, ο ένας τοπικός πήρε 69 σταυρούς, και ο άλλος 78!!  Με λίγα λόγια, ο δεύτερος λέει, ότι του έφυγαν από ότι είχε συνεννοηθεί, 4άτομα, κι αυτό ήταν όλο!! Όταν φεύγουν 4άτομα και πάνε αντίθετα, σημαίνει άμεση διαφορά ψήφων, 8σταυρούς!!  Συνοπτικά: όποιος έχει την ‘δύναμη’ να φέρει από οπουδήποτε σημείο του πλανήτη, τους πιο πολλούς ψηφοφόρους, που να είναι εγγεγραμμένοι στον εκλογικό κατάλογο του χωριού, ανεξάρτητα αν ο υποψήφιος που θα ψηφίσουν θα ανήκει στην κερδισμένη ή στην χαμένη παράταξη, αυτός θα κερδίσει!!  Κι αυτό το λέμε: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!  Κάναμε για μία φορά ακόμη, ‘δημοκρατικές’ εκλογές!! μάλιστα σε χωριά, που είτε το θέλουμε είτε όχι, είναι όλα, μα όλα, ολοφάνερα!!

4 Το πενηντάευρω στο φάκελο!!  Μία άλλη πλάκα που λένε ότι συνέβη σε κάποιο εκλογικό κέντρο του Αγρινίου:  Απλά, κατά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, μέσα στο ψηφοδέλτιο, βρέθηκε ένα πενηντάευρο, το οποίο λένε ότι το έδινε ο υποψήφιος δήμαρχος, μαζί με το ψηφοδέλτιο!! ο ψηφοφόρος δεν το άνοιξε καθόλου, είχε εμπιστοσύνη στον ενδιάμεσο που του το έδωσε, κι έτσι έχασε το χαρτονόμισμα, και φυσικά, έχασε και ο υποψήφιος δήμαρχος τον ψήφο!!  Έτσι, τόσο απλά!! Έτσι αποκτάει ο απλός πολίτης εμπιστοσύνη, προς το κάθε εκλογικό αποτέλεσμα!!  Ποιος; ποια υπηρεσία, μπορεί να ελέγξει την νοθεία των ψήφων; Σε μία εποχή που τα πάντα μπορούν να καταγράφονται, κανένας δεν θέλει να ξέρει τίποτα!!  Να η απόδειξη: Ανήκουμε στους διδάξαντες, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

5 Μαχαιρώματα  Όταν ήμουνα μικρός, θυμάμαι τον διάλογο κάποιων απ’ τους μεγάλους, που ήθελαν να εκφράσουν την κακία μεταξύ δικών των ανθρώπων:  -Ποιος σου έβγαλε το μάτι;  -Ο αδελφός μου!!  -Α!... γι’ αυτό το πήγε τόσο βαθιά!!!  Τα μαχαιρώματα μεταξύ των κομμάτων, και γενικότερα των κομματικών αντιπάλων, παρότι είναι τεράστιο θέμα, θεωρούνται φυσιολογικά!!  Τα εσωτερικά μαχαιρώματα όμως, ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσαν να είναι τόσο ισχυρά!!  Ενώ τα μαχαιρώματα από τους κομματικούς αντιπάλους, κατά κανόνα είναι φανερά, και συνήθως πιο ξεκάθαρα, τα εσωτερικά περιέχουν και μία ουσία, που αν θέλει ο νεοεισερχόμενος στην πολιτική, την χρησιμοποιεί ως εμβόλιο ανοσίας, για να μην αισθάνεται τις μαχαιριές που του καταφέρνουν οι σύντροφοί του, και να μπορεί και ο ίδιος ελεύθερα να μαχαιρώνει!!  Αν όμως ΔΕΝ θέλει να μαχαιρώνει τους συντρόφους του, τότε η ουσία λειτουργεί σαν πολύ ισχυρό δηλητήριο!!  Τα εσωτερικά μαχαιρώματα λοιπόν, θα είναι εμβόλιο για να κλείσουν οι πληγές και να μαχαιρώνεις ελεύθερα, ή, δηλητήριο ώστε να μην κλείνει η πληγή όσο θα ζεις, και να υποφέρεις έστω κι αν ακόμη εγκαταλείψεις την οποιανδήποτε πολιτική!!  Άντε, μ’ αυτές τις συνθήκες, να εξυγιανθεί το πολιτικό σύστημα!!

6 Που να πήγαν οι λαδιάρηδες;  Πριν ασχοληθώ, έστω λίγο με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, θα ήθελα, κυρίως προς τους νικητές της αυτοδιοίκησης, τους δημάρχους και τους περιφερειάρχες, να τους θέσω ένα απλό ερώτημα:  Κύριε περιφερειάρχη, στους εκλεγμένους συμβούλους, υπάρχει κάποιος ή κάποιοι, που στο πρόσφατο παρελθόν, άφηναν την αίσθηση στον απλό πολίτη, ότι ήταν λαδιάρηδες;  Πάντως, αν εσείς δεν ήσασταν εναντίον των λαδωμάτων, στις αρχές τις τελευταίας δεκαετίας, επειδή δεν θέλατε, ή επειδή δεν μπορούσατε, από την πλευρά μου, ύστερα από υπονοούμενα εξεταστών εναντίον εκπαιδευτών, με την ανοχή απ’ ότι λέγανε και του τότε Νομάρχη, έκανα γραπτή ‘πρόταση’ προς τους εξεταστές που τα έπαιρναν, «να χορηγούν απόδειξη λαδώματος» και ο σύλλογός τους μού απάντησε:…. με εξώδικο!!  Επίσημα, πολλές υπηρεσίες, και πολλά επαγγέλματα έχουν κατηγορηθεί, ότι το λάδωμα ήταν στην καθημερινότητα!!  Τουλάχιστο, στους προερχόμενους από τέτοιες υπηρεσίες ή επαγγέλματα, έχει γίνει κάποια επίσημη έρευνα, ώστε να διώξουν τέτοια σύννεφα πάνω από συμβούλους και παρατάξεις;  Φυσικά, το ίδιο ερώτημα, πρέπει να απευθύνω και προς τους εκλεγμένους δημάρχους.  Κατά την άποψή μου, όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, και οι δημοτικοί, πρέπει να έχουν απόλυτα καθαρό παρελθόν. Δεν είναι δυνατόν, ούτε κατά φαντασία, να δεχόμαστε πια, πρώην λαδιάρηδες, για να μας κυβερνήσουν!!  Ας λάβουμε υπόψη μας ότι: «ο λύκος την τρίχα αλλάζει, δεν αλλάζει το χούι»

7 Η Θεοποίηση των κυβερνώντων  Από την εποχή της δικτατορίας θυμάμαι, οι περισσότεροι δικτάτορες, είχαν θεοποιήσει τον εαυτό τους.  Το ίδιο συνέχισαν κατά καιρούς, κι αρκετοί κυβερνώντες, όπως Τσοχαντζόπουλος, καθώς τελευταία ο Παπαγεωργόπουλος ο οποίος μάλιστα δεν έχει ούτε παιδιά για να σκεφτεί κάποιος καλοπροαίρετα, ότι ήθελε ν’ αφήσει τον υπερβάλλοντα πλούτο στα παιδιά του!!  Το να εισχωρήσουν κάποιοι τέτοιοι χαρακτήρες, στην πολιτική, και σε υψηλά πόστα, και να φάνε όσο κι όσα μπορέσουν, μπορούμε να πούμε ότι είναι φυσιολογικό.  Εκείνο όμως που δεν μπορούν να καταλάβουν οι εκάστοτε κυβερνώντες, είναι, τον απλό καθημερινό πολίτη, τους ψηφοφόρους που ψήφισαν αυτούς τους ανθρώπους, και ειδικότερα αυτούς τούς ψηφοφόρους που αισθάνονταν αυτούς τούς υποψήφιους, ως θεούς!!  Κι ας μην πάμε πολύ πίσω, στην δικτατορία, ας παραμείνουμε μόνο στον Παπαγεωργόπουλο, όπου, με την πειστικότητα, και το αγέρωχο ύφος, έδειχνε, λες και πάλι επρόκειτο να τάξει, και να ξανά τάξει, ενώ είχε τυλιγμένα τα χέρια με κάποιο μπουφάν, να μην φαίνονται οι χειροπέδες!!!  Πόσα βλαστήμια έχει ρίξει εκείνη την στιγμή ο απλός πολίτης; ειδικά όσοι τον έβλεπαν ως θεό;  Πόσο βαθιά στο βούρκο μπήκε, για μία φορά ακόμη, η πολιτική της χώρας;  Τουλάχιστο οι εκλεγμένοι ‘μαφιόζοι’, ας μην τοποθετηθούν σε θέσεις κλειδιά!!

8 43Χ40=1720… και βάλε!!! υποψήφιοι ευρωβουλευτές!!  Κι εγώ, σε μία προσπάθεια να γίνουν όσο το δυνατόν πιο δημοκρατικές εκλογές, σε άλλο θέμα της παρούσης ιστοσελίδας, προτείνω περισσότερους υποψήφιους, όμως:  Προτείνω δύο απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις, χωρίς πολιτικά κόμματα, και στην δεύτερη, οριστικά να εκλέγονται, ξεκινώντας από τον πρόεδρο δημοκρατίας, έως βουλευτές, ευρωβουλευτές, περιφερειακά συμβούλια, και δημοτικά.  Ως προς τους ευρωβουλευτές, η άποψή μου είναι, να στέλνουμε τριπλάσιο νούμερο και να ξαναγίνονται ευρωεκλογές, ψηφίζοντας όμως, μόνο τους υποψήφιους των άλλων χωρών της Ευρώπης, φυσικά, και τους δικούς μας, να τους επιλέξουν οι ψηφοφόροι των άλλων χωρών της. Έτσι, όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, θα ψηφίζονταν από όλες τις χώρες της Ευρώπης!!  Τώρα, όλα τα κόμματα, κι όχι μόνο τα κόμματα, έκαναν αγώνες να βρούνε υποψήφιους ευρωβουλευτές!!  Φυσικά, κανένας δεν έψαξε να βρει ποιος κάνει για ευρωβουλευτής, απλά, και ο πρωθυπουργός της χώρας, που ενδιαφέρεται πιο πολύ για την χώρα και την σχέση μας με την Ευρώπη, κι αυτός, για μεγάλα ονόματα έψαξε, που να προσελκύουν ψηφοφόρους!!  Οι άνθρωποι των media θα κυβερνήσουν την επόμενη πενταετία την Ευρώπη!! Ανεξάρτητα αν έγιναν διάσημοι από καλές ή από κακές πράξεις, από επαγγελματισμό, ή από επιτυχίες στη ζωή τους!!  Άνθρωποι που θέλουν να πιούνε ανθρώπινο ευρωπαϊκό αίμα, (πρόσφατο σύνθημα εντός του ευρύτερου χώρου της Ελληνικής βουλής) και άνθρωποι που θέλουν να σώσουν τον ευρωπαίο από κάθε μορφής αιμορραγία!!  Αυτούς επιλέξαμε!!!  Όλοι οι ευρωπαίοι, κινηθήκαμε εκδικητικά!!  Ο ένας εναντίον όλων, κι όλοι εναντίον τού ενός!!!

9 Ο Τραπεζίτης  Σήμερα 12/6/2014. Από χθες έχουμε και νέο τραπεζίτη. Πρόκειται για μία ακόμη φορά, κόντρα στο αντίθετο ρεύμα!!  Από την μία πλευρά, οι Έλληνες κυβερνήτες μας, έψαξαν να βρούνε ηχηρά ονόματα για ευρωβουλευτές, κι από την άλλη, αμέσως μετά, έβαλαν τον πιο μισητό από τον απλό καθημερινό Έλληνα πολίτη, στην ανώτατη θέση, να κυβερνήσει το τραπεζικό σύστημα, το οποίο μας έφτασε εδώ που μας έχει φτάσει!! Εδώ ταιριάζει το στιχάκι:  -Τι είχες Γιάννη;  -Τι είχα πάντα;  -Είχα διό δραχμές στην πάντα!!  -Ήρθε και το ευρώ!!  -Αχ!! το έρημο, που να το βρω;;

10 Οι επιστήμονες  Σε άλλο θέμα, που βρίσκεται ήδη αναρτημένο (επιστήμονες) αναφέρω πολλά, σχετικά με τις προβλέψεις των ‘μεγάλων’ παλιότερων εποχών, όπως:  Αμερική…. : 1) Μεγαλοδικηγόρος ήθελε να επενδύσει σε αυτοκινητοβιομηχανία, το 1928, και ο χρηματιστής του απάντησε:  -Μόδα είναι θα περάσει, οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει το άλογο, δεν θ’ αναπτυχθούν οι βιομηχανίες των αυτοκινήτων!!  2) Σε διάλογο μεταξύ διευθυντών της benz μετέπειτα Μερσεντές, ειπώθηκε:  -Δεν χρειάζεται η Ευρώπη περισσότερα από 1000 αυτοκίνητα, δεν θα βρεθούν περισσότεροι σοφέρ!!  Μήπως με τα κινητά τηλέφωνα, και γενικότερα με την επικοινωνία, δεν έχει γίνει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια μεγάλη ‘έκρηξη’;;;  Ποιος φανταζόταν πριν 25χρόνια που εμφανίστηκαν επίσημα και στη χώρα μας, ότι τα κινητά τηλέφωνα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, θα κατακτούσαν τον πλανήτη;  Κι όμως!! οι κυβερνήτες μας, δεν θέλουν να δούνε τι γίνεται, κι ούτε να προγραμματίσουν, ώστε να δώσουν όραμα, αισιοδοξία, στον απλό καθημερινό πολίτη, ώστε… τελικά… να ζήσουμε!!..

11 Οχήματα, μεταφορές  Περί το 2006, κάποιος σχετικός ερευνητής επιστήμονας, είχε κάνει πρόβλεψη, ότι σε μία δεκαετία, τα οχήματα με βάση τους αισθητήρες, θα κινούνται χωρίς οδηγό!!  Προ ημερών, αυτό που εντυπωσίασε πολλούς, ήταν το αυτοκινητάκι που παρουσίασε η google!!  Ήδη επιβεβαιώνεται ο πρώτος ερευνητής!!  Ας μου επιτραπεί εδώ, και η δική μου σκέψη, που ήδη την έχω δημοσιεύσει στο βιβλίο, που είχα εκδώσει το 2004. Υπάρχει γραμμένο:  (… δεν έχουμε ακόμη εφεύρει τεχνικό άλογο, που να κινείτε παντού) τότε ήταν σκέψη, τώρα η τεχνολογία, ουσιαστικά έφτασε και σ’ αυτό!!  Τελικά, από πλευράς κυβερνητών της Ευρώπης, ασχολήθηκε κανείς πρόσφατα, με το μέλλον των μεταφορών;  Ποιες θα είναι τελικά οι εξελίξεις, και τι θα γίνει μ’ αυτό το τεράστιο πλήθος των εργαζομένων!!  Ποια θα είναι, και ποια θα πρέπει να είναι τα καύσιμα;  Να ήταν μόνο τα καύσιμα!!!

12 Οχήματα, μεταφορές 2ο  Να και τα νεότερα!! η ώρα είναι 6 το πρωί, οι εκφωνητές της τηλεόρασης, διαβάζουν κάποια εφημερίδα: Κι αναφέρει η εφημερίδα, πως οι ταξιτζήδες της Ευρώπης λένε μεταξύ τους: «Ενωθείτε, αλλά μη δικτυωθείτε!!)  Θυμήθηκα το 1970, ενώ είχα πάει φαντάρος, ο ώμος μου ήταν πρησμένος από τον τενεκέ που τα τελευταία 3χρόνια κουβαλούσα ανεβάζοντας το υγρό μπετό στις κολώνες. Ήμουνα βέβαιος, ότι το φούσκωμα αυτό που είχε δημιουργηθεί κοντά στο λαιμό, περί τα 5-6εκατοστά, θα μείνει για πάντα.  Τότε, περί το 1970, που απαγορεύονταν οι απεργίες, γίνονταν πολλές συζητήσεις, όπως για τις απεργίες των μπετατζήδων που γίνονταν περί το 1965, όπου ξήλωναν τα πεζοδρόμια στο κέντρο της Αθήνας!!... επειδή φοβόντουσαν ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά, αφού οι πρέσες ανέβαζαν το υγρό μπετό, σε κάθε θέση και σε κάθε ύψος που χρειάζονταν!!  Πόσο δίκαιο είχαν!! Κι εγώ, όταν τα άκουγα όλα αυτά, σκεφτόμουνα τον εξογκωμένο ώμο μου!! Και… μονολογούσα!!...  Τότε με τις πρέσες, ας το ξεχάσουμε, κι ας έρθουμε στο σήμερα, ν’ ασχοληθούμε μόνο με τους ταξιτζήδες. Αν ενημερώνονταν δέκα χρόνια πριν, για την τεχνολογία που έρχονταν, θα είχαν κάνει οι άνθρωποι τόσες επενδύσεις, για να βγάλουν το μεροκάματο;  Έστω και τώρα, οι αρχές της Ευρώπης, αν υπάρχουν, μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουν ενημερώνοντας τους ταξιτζήδες με κάθε λεπτομέρεια, ότι έρχονται τα ταξί χωρίς οδηγό, ώστε να προετοιμαστούν οι άνθρωποι, για αλλαγή του επαγγέλματός τους; Ή τουλάχιστο, ενημερώστε τους για τις όποιες αλλαγές θα μπορούσαν ίσως ν’ ακολουθήσουν!

13 Το καφενείο  Προ ημερών, κάθισα σ’ ένα καφενείο του κέντρου της πόλης!! Το σημείο εκείνο μπορούμε άνετα να το ονομάσουμε: καλό πέρασμα!!  Απ’ ότι παρατήρησα, τουλάχιστο τα πρωινά, έχει αρκετή δουλειά!!  Το κράτος, σ’ αυτές τις περιπτώσεις που να βρίσκεται; Τι να θέλει το κράτος πέραν των εισπράξεων, όπου και γι’ αυτές, κανένας δεν εγγυάται!!  Θα έρθει η εποχή, όπου όλα τα καφενεία, θα έχουν κάμερες που θα καταγράφεται κάθε τους κίνηση, κάθε πελάτης.  Σε κάποιο χώρο, κάποιοι εκλεγμένοι μεταξύ τους, θα παρακολουθούν ηλεκτρονικά απ’ ευθείας την κίνηση του κάθε καφενείο της πόλης, ακόμη και του πιο απομακρυσμένου απ’ αυτή!!  Τα κεντρικά θα πρέπει να βοηθούν τα περιφερειακά που δεν έχουν καθόλου δουλειά.  Τόσο τα κεντρικά, όσο και τα περιφερειακά, ύστερα από δοκιμή κάποιου χρονικού διαστήματος, αν δεν δουλεύει, πρέπει να κλείνει!!  Τόσο στα καφενεία, όσο και σε κάθε τι, θα πρέπει να λειτουργεί ‘ο μεγάλος αδελφός’.  Όλες οι επιχειρήσεις, θ’ αναγκαστούν να λειτουργούν, ως μία τεράστια ιδιωτική επιχείρηση! Κι αν το κράτος, δεν λειτουργήσει ως δίκαιος ελεγκτής, οι επιχειρήσεις θα καταρρεύσουν, θα παραμείνουν ίσως ελάχιστες, όπου και πάλι θα λειτουργούν με νόμους σιωπής και εκβιασμών!!

14 Η Ευρώπη  Πρώτα απ’ όλα, δεν συμφέρει καμία από τις παγκόσμιες δυνάμεις να αφήσει ελεύθερη την Ευρώπη, να κάνει ότι κι όπως νομίζει, προς κάθε κατεύθυνση!!  Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την οικονομία, μάλιστα, αφού αποτελείτε από πολλές χώρες, είναι πιο εύκολη η διάλυσή της!!  Βέβαια, η διάλυση εξ’ αιτίας οικονομικού πολέμου από τις μεγάλες χώρες, θεωρείτε φυσιολογικός, όμως, προς το παρόν τουλάχιστο, αυτό είναι αδύνατο, επειδή οι συνέπειες θα επηρεάσουν σοβαρά και αυτές τις οικονομικές δυνάμεις!!  Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, και να δεχτούμε, ότι όλα τα σπίτια πέφτουν προς τα μέσα!! Κι αν η Ευρώπη, δεν καταφέρει να βγει από το κατηφορικό τούνελ που έχει κατεύθυνση προς τον βόθρο, και να οδηγήσει τους λαούς της προς το καθαρό αύριο, θα φέρει παγκόσμια καταστροφή, με απρόβλεπτες συνέπειες!!

15 Απλές λύσεις!!  Η πρώτη βασική λύση, κάθε άσχημης κατάστασης, είναι η αλήθεια!! Οι λαοί της Ευρώπης, κι όχι μόνο, θα πρέπει να ξέρουν κάθε αλήθεια!!  Οι κυβερνώντες, όλοι ανεξαιρέτως, πρέπει να είναι γνωστοί !!  Παράδειγμα: Δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστο οι διαβαθμισμένοι ειδικοί της χώρας μας, να μην γνωρίζουν, όλους τους μετόχους της Τράπεζας Ελλάδος!!  Με την ίδια λογική, είτε το θέλουμε είτε όχι, με την τεχνολογία που έχει τόσο αναπτυχθεί, και με τις συγκρούσεις των τεράστιων κεφαλαίων, όλων, όλα τα ποσά, όλα τα περιουσιακά στοιχεία, θα βγουν στην επιφάνεια!!  Πάντως, είναι καλύτερα να τα βγάλει ο καθένας μόνος του, είτε πρόκειται για άτομα, για οργανισμούς, για χώρες, πριν όλα καταρρεύσουν, και χαθεί παντελώς κάθε αξία προς κάθε κατεύθυνση!!  Οι καιροί μας οδηγούν σε άλλα μοντέλα ζωής, τουλάχιστο οι ευρωβουλευτές, ας το πιστέψουν!!

16 Το βήμα της ευρωβουλής  Η προσαρμογή της Ευρώπης στην τεχνολογία και σε κοινωνικές εξελίξεις, όπως πιο πριν σε μερικά παραδείγματα αναφέρω, δεν είναι αρκετά για να μπούμε ως ανθρωπότητα σε νέα μοντέλα ζωής!  Είτε το θέλουμε είτε όχι, με διάφορες ειρηνικές επαναστάσεις, ή με πολέμους και με αυτοκαταστροφές, στο ίδιο σημείο θα καταλήξουμε!!  Η ανθρωπότητα, σύντομα θα ζήσει, ως μία μεγάλη χώρα!!  Κανέναν δεν συμφέρει, κυρίως τους έχοντες και κατέχοντες, να οδηγήσουν τον πλανήτη στην απόλυτη καταστροφή!!  Ευρωβουλευτές: Κάνετε αυτό το βήμα, προσπαθήστε, θα τα καταφέρετε!!  Οι όποιες οικονομικές κατακτήσεις, ακόμη και μεγάλων χωρών από άλλες, δεν θα βελτιώσει πια το επίπεδο του κεφαλαίου!!  Όσα κοντενεϊρ χαρτονομισμάτων, ή άλλων αντικειμένων σημερινών αξιών, ή ακίνητης περιουσίας, όλα, μα όλα θα καταρρεύσουν!! Όσες προσπάθειες κι αν θα γίνουν για συγκράτηση, απ’ οποιοδήποτε διεθνές ταμείο, δεν πρόκειται να συγκρατηθούν οι λαοί του πλανήτη, σε κάθε χώρα θ’ αυξηθούν οι σφαγές, και οι μετακινήσεις των λαϊκών μαζών, από χώρα σε χώρα, θα γίνονται κατά εκατομμύρια ημερησίως!!  Κάνετε το πρώτο βήμα, προς την συνένωση, όχι απλώς της Ευρώπης, αλλά όλων των χωρών του πλανήτη, πλούσιων, και φτωχών!!  Κάνετε το πρώτο βήμα, μην αφήνετε τις καταστάσεις να μας οδηγήσουν, έτσι θα έχουμε πολλά θύματα προς κάθε κατεύθυνση, ενώ ηθελημένα και ξεκάθαρα, και με αλήθειες, οι πλειονότητα των λαών της Ευρώπης, θα σας στηρίξει

17 Δεν είμαι μάγος  Φυσικά και δεν είμαι μάγος. Όμως, πότε η ανθρωπότητα είχε ξανά φτάσει σε τόσο μεγάλα επιτεύγματα;  Πότε, και που χρειάζεται ο καθημερινός άνθρωπος να δουλέψει;  Πότε έχει ξανά συγκεντρωθεί, τόσο μεγάλος πλούτος σε τόσο λίγους;  Πότε η παγκόσμια οικονομία, των 7,5δις ανθρώπων του πλανήτη, είχε φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει από ελάχιστους;  Πότε η τεχνολογία, έχει ξανά φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που να μπορεί να σκοτώνει από τον ουρανό, κάποια πρόσωπα χωρίς ν’ αφήνει κανένα ίχνος; και να ισοπεδώνει κάθε χώρα;  Πως είναι δυνατόν, ας πούμε στη χώρα μας, στο μεγάλο αστικό κέντρο, να υπάρχουν άπειρα σπίτια ακατοίκητα, και τεράστιος αριθμός ανθρώπων, να είναι άστεγοι;  Ποιος λογικός του μέλλοντος, θα επικροτήσει τέτοιες πολιτικές, τέτοιες οικονομικές διαχειρίσεις;  Να ήταν μόνο το θέμα των άστεγών!!  Πόσα άλλα; Που έχει φτάσει η τεχνολογία, που ο απλός καθημερινός άνθρωπος δεν γνωρίζει;  Όλη αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε καταστροφή, και δυστυχώς, με αργούς ρυθμούς!!  Ας το δούνε οι ευρωβουλευτές όλων των χωρών, κι ας αποφασίσουν από την θέση που τους έστειλαν οι πολίτες, αν θα πρέπει να ρισκάρουν άλλες αδικίες και καταπατήσεις των ανίσχυρων, ή αν θα πρέπει να κοιτάξουν το παραδεισένιο μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι εξελίξεις!! 

18 Οι Κινέζοι  Σήμερα 22/6/14.  Μόλις χθες, έφυγε ο πρωθυπουργός της Κίνας, αφού έκανε τη δουλειά του!  Σε άλλες σελίδες, θα βρείτε όσοι θέλετε, ότι από τότε που ήλθε το ΔΝΤ, γράφω ότι το οικονομικό παιγνίδι, ήταν απλώς!!.... στημένο.  Κι αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα, με την τωρινή εμφάνιση του Κινέζου Πρωθυπουργού!!  Αν τότε, ακριβώς πριν έρθει το ΔΝΤ, ζητούσαμε βοήθεια από την Κίνα, και τους προσφέραμε αυτά που σήμερα τους δώσαμε, δεν θα μας βοηθούσανε;  Προφανώς τότε, δεν μας επέτρεπαν οι γνωστοί!!... Άγνωστοι!!...  Μόνο αυτά!! Χωρίς να θέλω να εκφράσω την όποια επιθυμία μου!!  Τέλος


Κατέβασμα ppt "Μετά τις εκλογές του 2014 Ξεκίνησα να το γράφω 2.6.14."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google